• JesseJones

Busting gay stereotypes with data

Deittipalvelu OKCupid teki data-analyysin heidän 3.2 miljoonasta asiakkaastaan, jossa vertailtiin homoja ja heteroja: http://blog.okcupid.com/index.php/gay-sex-vs-straight-sex/

Tulokset olivat tyrmääviä sekä ääriheteroille että -homoille: homot mm. eivät ole sen pahempia lutkia kuin heterotkaan.

13% heteromiehistä oli harjoittanut seksiä saman sukupuolen kanssa. Naisista 33% ja 25% haluaisi kokeilla. Tämä vahvistaa aiempien tutkimusten tuloksen, jonka mukaan naisissa tiukasti heteroseksuaalit ovat vähemmistö.

Typeryystesti ei erottanut ihmisiä sukupuolisuuden mukaan, mutta naisten ja miesten välillä oli selkeä ero niin että naiset voittivat typeryystestin kirkkaasti.

Eroja löytyykin sitten kiinnostuksen kohteissa ja asenteissa:
Religion is the opiate of the masses, so long as the masses are straight. However, amass a bunch of lesbians and you're going to need actual drugs.

Kiinnostuksiensa puolesta homot eivät mahdu valtavirtaan, mutta vertailu intiaaneihin osoittaa, että homot ovat yhtä kaukana valtavirrasta kuin jokin etninen ryhmä.

1 kommentti

JesseJones

16.10.2010 20:10

Itse asiassa näytti siltä, että ihmisten stereotyyppiset ennakkoluulot heteromiehiä kohtaan pitivät paremmin paikkansa. Heterojunteissa on se oma väkivaltainen urheilusta diggaava segmenttinsä kuten kokoomuksen kansanedustajissakin: Häkämiehet- Kummola.

Mutta Ilkka Kanerva tai Matti Vanhanen eivät siis mitenkään edusta vilkkaalla seksielämällään heteroja tai homoja.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi