Sinne, tänne ja takaisin

Seuraava

Arjesta

Kesä tossa kului todella hektisesti erinäisissä tapahtumissa ja kotimaan reissuilla.
Nyt on taas arki alkanut. Koska en ole työelämässä arkeni koostuu polin ryhmistä (toinen käsittelee kuntoutumisen prosessia ja toisessa kuunnellaan musaa ja jutellaan siitä), kansalaisopiston kurssista (olen menossa kädentaitokurssille lokakuussa), leffavisailuissa ja Tuomasmessuissa käymisestä oman kullan kanssa.
Lisäksi käyn toisinaan mt-yhdistyksessä, Kulttuuriyhdistyksessä ja toimintakeskuksessa ja yhdessä kohtaamispaikassa.
Työkokemusta mulla on hautausmaan kesätyöstä ja työelämävalmennuksesta kirjastossa.


Edistystä ja stagnaatiota syksy 2015

Morjensta kaik muutki!
Täällä taas takasin. Vanhan blogin poistin joskus ajat sitten, ja se on oikeestaan ihan ok, ku tilanteeni on muuttunu.
Olen 30+-nainen Suomen Turusta ja tääl koko ikäni asunut. Kyllä toki olen reissannu muuallakin (Ruotsi, Viro, Saksa, Britannia, Espanja, Bulgaria, Portugali. Kreikka), mutta nuorempana.
Tilanteeni on siinä mielessä mielenkiintoinen (tai siis mietityttävä) ainakin itselleni, että olen jossain määrin bi-henkinen, kuten myös miesystäväni. Olemme siis bi-pari (kuuloistaa jouluiselta, lol).
Itse olen tällä hetkellä hyvinkin tyytyväinen elämäntilanteeseen, enkä haeskele mitään. Lähinnä bi-henkisyyteni ilmenee ajatuksen tasolla. Naisen kanssa en ole koskaan seurustellut, enkä oikeastaan haluaisikaan. Hetero en kuitenkaan koe olevani.
Niin, ja jotenkin sellainen lokerointi on hemmetin ärsyttävää.
Ennen identiteettiini kuului myös jonkinlainen transgenderiys/genderqueer-identiteetti, mutta se meni ohi, sillä se oli sairauteni positiivinen oire. Sanomattakin siis lienee selvää, mutta kirjoitan sen kumminkin, että olen kuntoutustuella eli määräaikaisella eläkkeellä psyykkisistä ja vähän fyysisistäkin syistä eli olen varsinkin persoonallinen pakkaus: bi-henkinen liikuntarajoitteinen lingvisti ja kirjallisuustieteilijä, mutta myös intohimoinen Disney-fani ja lukija. Kävelen kyllä itte ihan ok:sti, mutta esim. talviurheilulajeja en hallitse, ja kesä onkin suosikkivuodenaikani.


Seuraava