Sinne, tänne ja takaisin

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2019.

2019-meininki (by meitsi)

edullinen ukulele
edullinen ukulele

Heips kaikil! Taas tuli taukoa kirjoittelussa.
Olen edelleen saman miehen kanssa yhdessä. Tämänhetkinen naisihastukseni on SOKO Kölnin (Erikoisryhmä Köln, TV 1) Cristina Plate eli murharyhmän johtaja.
IRL-ihastuksia miesystävän lisäksi ei ole, tosin tottakai huomaan kaikki hauskannäköiset naispuoliset brunetit ja punapäät.Kymmenes vuosi kuntoutustuella käynnissä nyt ja jatkuu samaa rataa tammikuun 2021 loppuun. Itte olen muuttanut aika paljon pukeutumistyyliä (tunikat, topit ym. feminiinisempää), mutta toisaalta ostin paljon bändipaitoja Levykauppa Äxästä ja torilta jätkien kesäsortsit. Pukeutuminen vaikuttaa mulla paljon sukupuolen kokemiseen. Pääkirjaston Harry Potter-päivänä tossa talvella näin tuttua Tusetan porukkaa esiintymässä Riverside Castle-kuoron riveissä.Monet entisistä bi-henkisistä ystävistäni ovat perustaneet perheen (mies+ lapsia) tässä viime ja tänä vuonna.
Itse en koe olevani äitityyppiä, enkä myöskään psyykkisesti koe jaksavani sitä vastuuta ja univajetta ym. Jos olisin äiti, haluaisin olla hyvä äiti.
Vanhempani eivät edelleenkään usko vakavien tyttöihastusteni alkaneen jo kun olin 9-vuotias (tai 10 v). Kommentti on aina se sama, että sen ikäiset leikkivät aina samaa sukupuolta olevien kanssa, mutta siis mä hengasin vaan yhden poikamaisen tytön kans ja räppäsin sille ja lausuin sille itsekeksimiäni rakkausrunoja. Ja siis "sitä ikää" on kyllä jatkunut ihan siitä lähtien: isoskoulutus, lukio, yliopisto, toimintakeskus jne jne. Ja syksyllä täytän 38 v, eli kyllä se identiteetti on mulle ollu selvä jo hyvin pitkään.
Onneksi se on miesystävälle ok. Ja en ole siis naisystävää edelleenkään etsimässä, koska en ole polyamorinen vaan monogaaminen.
Mukavaa Hesan Prideviikkoa. Turun Prideviikko on elokuussa, mutta en ole siihen osallistumassa ellei sitten satu olemaan jotain todella matalan kynnyksen tapahtumaa jossain kivassa mestassa päivällä.
Vinokinoonhan olen osallistunut monena syksynä, sekä kahden eri naispuolisen ystävän kanssa (yks ystävä seurana kerralla), että kerran miesystäväni kanssa ja kerran yksin. Liikuntarajoitteisuuteni tosin vaikeuttaa huomattavasti kävelyä niin kauas keskustapysäkiltäni.
Kävelen kyllä, mutta en erityisen taitavasti.
Toimintakeskukseen on nyt tänä vuonna tullut useampi transihminen. En ole mielestäni transvastainen, koska osana mielenterveyteni kuntouttamista olen joutunut itsekin työstämään sukupuoli-identiteettiäni (mies/nainen/neutri), mutta k.o transihmisten pukeutuminen hämmensi ensin.
Jotenkin itse ajattelisin haluavani olla mahdollisimman "läpimenevä", kun taas k.o hlöt ovat käyttäneet mm. kaulapantoja, koppalakkeja (ei se mitään, mullakin on sellanen ja käytin sitä saman mestan Halloween-bileissä), erinäisiä sateenkaarikoristeita ym.
No, kaipa se on sitä oman tyylin hakemista.
Pohdiskeltavaa mulle on aiheuttanut taas yhden serkun lisääminen FB-kamuksi tänä vuonna. Hänen lapsuudenperheellään on ikäviä kokemuksia seksuaalivähemmistöistä (en voi tarkemmin kirjoittaa), joten poistin lähes kaikki LGBTIQ-aiheiset tykkäämiseni FB;stäni, mutta mitä ny oon harkinnu, ni voinhan mä niitäkin laittaa, ku on silläkin ties mitä New Age-aatteen ja symbolien ja ilmastonmuutoksen ja ruokavalioiden julistusta, et jos mä tykkään joistain FB-sivuista, ni ei se paljon oo.
Yleensä olen näin kesäisin maniassa, nyt olen tasainen ja lievähkösti masentunut.
Vertaismestat ovat kiinni ja omahoitaja lomalla. Työryhmässä on kaks lääk.kandia ja sain option käydä polini yhdessä ryhmässä jos on tarvetta.
Odotan innolla kesätapahtumia ja syksyn osalta odotan opisto-opintoja ja uusia tuttavuuksia. Hyvää kesää. Rauhaa, rakkautta ja tsemiä. T: hessefan
Ps. Bestis muuttaa tänä vuonna takas tänne kotikaupunkiini. Yes!