Saara Sysimusta

Kiitos, kun rikoitte tämänkin

Rippisalaisuus on yksi vanhimmista kirkon perusarvoista. Ripittäytyminen, synninpäästö ja anteeksi antaminen, ovat kolme melko keskeistä arvoa melkeinpä kaikkien kirkkojen ja uskontojen päivittäisessä toiminnassa. Voisi olettaa, että kirkko, joka on olevinaan kaiken keskellä ja määräävänsä kaikkia muita, ymmärtäisi tämän. Mutta ei näköjään ymmärrä.

Homoja, lesboja ja muita niin sanottuja poikkeavia vainotaan edelleen kolmannella vuosituhannella, mutta lapseen kohdistuva väkivalta on sallittua. On aika pettymys nähdä miten lapsiin sekaantujia piilotellaan, suojellaan ja väitetään, ettei meidän kirkossa ole mitään tuollaista. Kielletään kaikki samaan aikaan, kun lapset voivat pahoin ja jatkuvasti tulee esiin enemmän tapauksia todisteineen ja huolestuttavine suuntineen.

Kiitos Paavi, kiitos katolinen kirkko, kiitos pedofiilit ja heidän suojelijansa, kun toiminnallanne pakotitte yhteiskunnan laatimaan lain rippisalaisuuden murtamiseksi. Mikäli olisitte myöntäneet, että näin valitettavasti on käynyt ja tehneet yhteistyötä viranomaisten kanssa, niin mitään erillistä murtolakia ei olisi koskaan edes tarvittu. Loistavasti toimittu, taas. Olisikohan aika vaihtaa hiippakuntaa?

Koska muuten mahtaa tulla laki, jolla voisi kieltää kirkon ja uskonnollisten järjestöjen, kuten poliittisten puolueiden, herjaavat ja loukkaavat puheet muita kanssaihmisiä kohtaan? Sitä odotellessa.

S.S.


Homoilta ja uskovaisilta evättävä oikeus käyttää sanaa ”suvaitsevaisuus”

Nyt kun suurin pöly Päivi Räsäsen sammakoiden takia on jo laskenut ja ihmisillä on ollut aikaa ajatella asioita ihan omilla aivoillaan, eikä keltaisen lehdistön aivoilla, niin voin varmaan jo kirjoittaa tämän.

Mielestäni sekä homoilta että uskovaisilta pitäisi evätä sanan ”suvaitsevaisuus” käyttö kokonaan. Miksikö? Siksi, että molemmat osapuolet käyttävät sanaa väärin ja puhtaasti omien näkemystensä ajamiseen, eikä se ole oikeaa suvaitsevaisuutta nähnytkään.

Kun molemmissa leireissä kieritään itsesäälissä ja oman kiihkoilun aikaan saamissa eritteissä, niin samaan aikaan muu kansa alkaa hiljalleen kyllästyä koko touhuun ja sanan merkitys häviää. Teoista, sanoista ja asenteesta päätellen kumpikaan osapuoli ei näytä tietävän mitä sana ylipäätään merkitsee.

Suvaitsevaisuus tulee sanasta suvaita. Suvaita puolestaan tarkoittaa, että suvaitaan jotakuta tai jotain asiaa, vaikka se vähän olisikin omien näkemysten kanssa ristiriidassa tai niiden ulkopuolella, huolimatta siitä miten ahtaat ne omat näkemykset ovat. Sitä on oikea suvaitsevaisuus. Ei sitä, että huudetaan barrikadeilla suvaitsevaisuutta ja samaan aikaan vedetään omilla toimilla toista osapuolta verbaalisesti ja joskus jopa fyysisesti turpaan, kun ne nyt vaan on väärässä.

Ja nyt molemmat leirit puhkeavat korvia särkevään valittamiseen, että kun nuokaan eivät suvaitse, niin miksi meidän pitäisi niin tehdä. Homoilta vielä ymmärrän tämän, mutta itseään uskovaiseksi sanovilta en, koska yksi uskon tärkeimmistä opetuksista on suvaitsevaisuus ja anteeksi antaminen. Jos ei ymmärrä uskon tärkeintä olemusta, niin kannattaisi miettiä, onko itse kyllin hyvä uskovaiseksi. Anteeksi karkea kielenkäyttöni, mutta tällaiset uskovaiset ovat mielestäni itsekeskeisiä ja epäkypsiä idiootteja. Ja uskallan sanoa tämän huoletta, koska uskonvapaushan antaa luvan sanoa uskon varjolla mitä tahansa. Näin homma ainakin näyttäisi toimivan ihan viranomaistasolla asti, mutta toiseen suuntaan se sitten ei toimikaan.

Suomessa on valloillaan omituinen käsitys, että kun olet uskossa ja ehkä saanut vähän nimeä sen varjolla, niin saat päästää suustasi minkälaisia herjauksia ja loukkauksia tahansa, eikä sinuun saa missään nimessä kohdistaa sitä samaa, koska sinullahan on uskonvapaus. Itse näiden niin sanotusti parempien ihmisten leirissä tiiviisti elävänä ihmisenä haluaisin mielelläni nähdä mitä tapahtuisi, jos tilanne kääntyisi yhtäkkiä toisinpäin. Valitettavasti näin ei varmaan Suomessa koskaan tule käymään, koska ne joilta nimenomaan sitä suvaitsevaisuutta odotetaan, eivät ole valmiita suvaitsemaan ketään tai mitään oman näkemyksensä ulkopuolelta.

Tässä kohtaa pitää nostaa hattua homoille ja heitä edustaville järjestöille, että eivät ole tämän enempää provosoituneet meidän valittujen ja parempien ihmisten paskanjauhannasta. Kiitos, ja anteeksi tietämättömien typeryyksistä.


Raamattu myyntikieltoon lasten suojelemiseksi

Nyt, kun Suomessa on alettu oikein ministeritasolla estää kirjallisuuden julkaisua, niin otetaanpa sitten tasa-arvokysymys seuraavaksi. Miksi myynnissä on edelleen kirja jossa on haureutta, murhia, julmia tekoja ja alistusta. Kyseessä on siis kaikkien tuntema satukirja nimeltä Raamattu. Mikä tekee sadun levittämisestä totena sen suotavampaa, kuin viihdekirjallisuuden julkaiseminen?

Mielestäni kirja, jossa maailma luodaan käytännössä runkkaamalla, olisi oikein oiva myös sensuurin piiriin. Tosin nykyversiossa tämä kohta on korvattu kauniisti kohdalla "Tulkoon valkeus, valkeus tuli". Tuon voi silti hienosti liittää siemensyöksyyn halutessaan. Niille, jotka eivät yhtään tietä mistä puhun, mainittakoon tuon kohdan olleen aikaisemmin - paljon aikaisemmin - "He made love to his fist. He made his exquisite joy with his fingers and from the flame of the fiery blast which he kindled with his hand, the universe was formed". Lyhyesti siis, koko universumi on vain Jumalan roiskaus.

Samassa kirjassa on myös kohta "Tyhmyys on nainen, levoton ja yksinkertainen, eikä hän mistään mitään tiedä". Tasa-arvo kunniaan. Ihmettelen miksi yksikään nainen voi ylipäätään olla kristitty, koska kaiken opin ja moraalin äiti – raamattu – sanoo, että nainenhan on tyhmä kuin saapas. Tähän en lähde sen enempää kommentoimaan, mutta ainakin naurettava meteli viihdekirjallisuuden julkaisusta osoitti hieman tähän suuntaan. Miten olisi, jos ministerit keskittyisivät enemmänkin niihin oikeisiin ongelmiin Suomen nuorten suojelemiseksi? Ja eihän Viisikkoakaan aikanaan sensuroitu, vaikka siinä oli kohtia pontikankeitosta, salakuljetuksesta, murhista ja ryöstöistä. Myös Jerry Cotton sai olla aika rauhassa. Molemmat ovat kristillisdemokraattien oppien mukaan teoksia, jotka ovat haitallisia Suomen nuorisolle. Johtavat mielen pahoille teille ja sitä kautta selvästi Saatanan valtakuntaan. Kirjoitan tässä Saatanan tarkoituksella isolla, koska niin kirjoitetaan Jumalakin. Tasa-arvon vuoksi.

Nyt, kun päästiin oikein sensuroimaan, niin sensuroidaanpa samalla pari ikivanhaa lastenlaulua. Erässä laulussa norsu ja pari muuta eläinmaailman ystäväämme harrastavat orgioita. Laulun eräskin kohta kuuluu "Häntä pannan toiseen korvaan, toinen kärsää käyttää". Ei muuta kuin kieltoon. Eläinpornoa ja haureutta. Seuraavaksi voisi sensuroida toisen tunnetun kappaleen, jossa "Mikki Hiiri mättähältä mättähälle käy. Vain pikkujalka pilkahtaa". Huoraamista selvästi. Myöskin erittäin haitallista Suomen nuorten moraalille. Esimerkkejä riittää, mutta aloitetaan nyt alkuun vaikka noista.

Raamatusta löytyy myös kohta "Samaria joutuu syystänsä kärsimään, koska se on niskoitellut Jumalaansa vastaan. He kaatuvat miekkaan, heidän pienet lapsensa ruhjotaan ja heidän raskaat vaimonsa halkaistaan". Tätä sitten luetaan rippileireillä. Ja vieläpä iässä jolloin ihminen alkaa muodostaa kuvaansa maailmasta ja siitä miten asiat toimivat.

Raamattu sisältää pedofiliaa, nekrofiliaa, sadismia, rasismia ja eläimiinsekaantumista eikä sen tasa-arvokäsityksetkään ole ihan kohdallaan. Silti tätä kirjaa saa myydä kenelle tahansa ikään katsomatta eikä kukaan edes mainitse mistään ikärajoista yhtään mitään. Tämä uskovaisten ikioma Kalevala, kun ei ole mikä tahansa kirja. Tämä riittänee näköjään perusteluksi.

Ja sitten muuten vain herkullisia otteita rakkaasta Kirjastamme:

"Miehet makasivat hänen kanssan, hivelivät hänen tytönrintojaan ja purkivat himonsa häneen." - Viittaa aika pahasti pedofiliaan, joka on Suomessa kaikissa muodoissa lailla kielletty.

"He riisuivat hänet alasti, veivät pois hänen poikansa ja tyttärensä ja surmasivat hänet miekalla lyöden. Hänen sisarensa näki tämän kaiken, mutta siitä hänen himonsa vain yltyi." - Mikäli jonkun himo yltyy jonkun kahtia halkaisemisesta, niin yhteiskunta ei ehkä ole hänen laisilleen ihan valmis.

"Hänen mielensä paloi Egyptin himokkaisiin miehiin, joilla oli elin kuin aasilla ja jotka sinkosivat siementään kuin orhi." - Kovin on pornahtavaa ja roisia tekstiä.

"He leikkaavat sinulta nenän ja korvat, ja sotajoukkosi rippeet kaatuvat miekkaan. He vievät pois poikasi ja tyttäresi, ja jäljelle jääneet palavat tulessa" - Normipäivä raamatussa.


Suomen kirkko ja päättäjät kehityksen jarruna

Portugali pääsi tänään tiistaina 18.5. otsikoihin Anibal Cavaco Silvan vahvistettua lain, joka sallii Portugalissa sateenkaarikansan avioliitot. Vanhoillisena katolilaisena maana tunnettu Portugali kiilasi tässä kehityksessä Suomen ohi kirkkaasti huolimatta siitä, että laissa on pieni mutta. Se kun ei salli homoparien adoptoida lapsia. Kuitenkin aika hyvin tehty maalta, jonka väestöstä noin viidennes oli vielä 90-luvulla lukutaidotonta.

Mitä tekee Suomi? On niin kiimassa siitä, kuka sai mitenkin paljon vaalirahoitusta ja keneltä, samalla unohtaen varsinaisen työnteon, eli maan kehittämisen. Niin kauan kuin hallituksen päätehtävänä on mittailla päätösvaltapeniksiensä pituutta, tulevat vähemmistössä olevat kansalaiset pysymään vailla sille kuuluvia oikeuksia.

Suomessa on puolueita ja poliittisia järjestöjä miltei kaikelle. Homoaktiiviset järjestöt ja liikkeet pyrkivät tuomaan kansantajuisesti esille arkiasioita sateenkaarikansan elämästä. Kaikki rummuttavat sitä, miten normaalia elämää homot ja lepakot elävät, ja sitä miten normaaleja he kaikki ovat. Jos jokin asia on normaali, niin miksi siitä täytyy pitää meteliä?

Olemme siis edelleen se junttidiskon luvattu maa, jossa jormat ja irmat kahlaavat pellolla saappaat lannassa puiden nyrkkiä naapurin hookkanille tämän ajaessa fillarilla ohi. Sehän on selvä homo, jumalauta! Tulemme myös pysymään junttidiskon luvattuna maana, mikäli kirkko ja valtio pysyvät pää pensaassa jäniksenhännän kokoinen vaahtopallo haarojen välissä vanhojen arvojen puolesta taistellen.

Kiitos, Marja-Sisko!