• Saara Sysimusta

Raamattu myyntikieltoon lasten suojelemiseksi

Nyt, kun Suomessa on alettu oikein ministeritasolla estää kirjallisuuden julkaisua, niin otetaanpa sitten tasa-arvokysymys seuraavaksi. Miksi myynnissä on edelleen kirja jossa on haureutta, murhia, julmia tekoja ja alistusta. Kyseessä on siis kaikkien tuntema satukirja nimeltä Raamattu. Mikä tekee sadun levittämisestä totena sen suotavampaa, kuin viihdekirjallisuuden julkaiseminen?

Mielestäni kirja, jossa maailma luodaan käytännössä runkkaamalla, olisi oikein oiva myös sensuurin piiriin. Tosin nykyversiossa tämä kohta on korvattu kauniisti kohdalla "Tulkoon valkeus, valkeus tuli". Tuon voi silti hienosti liittää siemensyöksyyn halutessaan. Niille, jotka eivät yhtään tietä mistä puhun, mainittakoon tuon kohdan olleen aikaisemmin - paljon aikaisemmin - "He made love to his fist. He made his exquisite joy with his fingers and from the flame of the fiery blast which he kindled with his hand, the universe was formed". Lyhyesti siis, koko universumi on vain Jumalan roiskaus.

Samassa kirjassa on myös kohta "Tyhmyys on nainen, levoton ja yksinkertainen, eikä hän mistään mitään tiedä". Tasa-arvo kunniaan. Ihmettelen miksi yksikään nainen voi ylipäätään olla kristitty, koska kaiken opin ja moraalin äiti – raamattu – sanoo, että nainenhan on tyhmä kuin saapas. Tähän en lähde sen enempää kommentoimaan, mutta ainakin naurettava meteli viihdekirjallisuuden julkaisusta osoitti hieman tähän suuntaan. Miten olisi, jos ministerit keskittyisivät enemmänkin niihin oikeisiin ongelmiin Suomen nuorten suojelemiseksi? Ja eihän Viisikkoakaan aikanaan sensuroitu, vaikka siinä oli kohtia pontikankeitosta, salakuljetuksesta, murhista ja ryöstöistä. Myös Jerry Cotton sai olla aika rauhassa. Molemmat ovat kristillisdemokraattien oppien mukaan teoksia, jotka ovat haitallisia Suomen nuorisolle. Johtavat mielen pahoille teille ja sitä kautta selvästi Saatanan valtakuntaan. Kirjoitan tässä Saatanan tarkoituksella isolla, koska niin kirjoitetaan Jumalakin. Tasa-arvon vuoksi.

Nyt, kun päästiin oikein sensuroimaan, niin sensuroidaanpa samalla pari ikivanhaa lastenlaulua. Erässä laulussa norsu ja pari muuta eläinmaailman ystäväämme harrastavat orgioita. Laulun eräskin kohta kuuluu "Häntä pannan toiseen korvaan, toinen kärsää käyttää". Ei muuta kuin kieltoon. Eläinpornoa ja haureutta. Seuraavaksi voisi sensuroida toisen tunnetun kappaleen, jossa "Mikki Hiiri mättähältä mättähälle käy. Vain pikkujalka pilkahtaa". Huoraamista selvästi. Myöskin erittäin haitallista Suomen nuorten moraalille. Esimerkkejä riittää, mutta aloitetaan nyt alkuun vaikka noista.

Raamatusta löytyy myös kohta "Samaria joutuu syystänsä kärsimään, koska se on niskoitellut Jumalaansa vastaan. He kaatuvat miekkaan, heidän pienet lapsensa ruhjotaan ja heidän raskaat vaimonsa halkaistaan". Tätä sitten luetaan rippileireillä. Ja vieläpä iässä jolloin ihminen alkaa muodostaa kuvaansa maailmasta ja siitä miten asiat toimivat.

Raamattu sisältää pedofiliaa, nekrofiliaa, sadismia, rasismia ja eläimiinsekaantumista eikä sen tasa-arvokäsityksetkään ole ihan kohdallaan. Silti tätä kirjaa saa myydä kenelle tahansa ikään katsomatta eikä kukaan edes mainitse mistään ikärajoista yhtään mitään. Tämä uskovaisten ikioma Kalevala, kun ei ole mikä tahansa kirja. Tämä riittänee näköjään perusteluksi.

Ja sitten muuten vain herkullisia otteita rakkaasta Kirjastamme:

"Miehet makasivat hänen kanssan, hivelivät hänen tytönrintojaan ja purkivat himonsa häneen." - Viittaa aika pahasti pedofiliaan, joka on Suomessa kaikissa muodoissa lailla kielletty.

"He riisuivat hänet alasti, veivät pois hänen poikansa ja tyttärensä ja surmasivat hänet miekalla lyöden. Hänen sisarensa näki tämän kaiken, mutta siitä hänen himonsa vain yltyi." - Mikäli jonkun himo yltyy jonkun kahtia halkaisemisesta, niin yhteiskunta ei ehkä ole hänen laisilleen ihan valmis.

"Hänen mielensä paloi Egyptin himokkaisiin miehiin, joilla oli elin kuin aasilla ja jotka sinkosivat siementään kuin orhi." - Kovin on pornahtavaa ja roisia tekstiä.

"He leikkaavat sinulta nenän ja korvat, ja sotajoukkosi rippeet kaatuvat miekkaan. He vievät pois poikasi ja tyttäresi, ja jäljelle jääneet palavat tulessa" - Normipäivä raamatussa.

2 kommenttia

RxCat

11.1.2011 16:56

word sis! 8)

rane007

19.11.2011 04:04

kyllä se varmaan nykymenolla myyntikieltoon menee. Nythän ei homoja saa kohta mitenkään loukata, eli jos joku toteaa että homous on synti tai sairaus, niin kohtapa häkki heilahtaa. Mutta onko tämä reilua niitä kohtaan joiden mielestä homous on synti ja sairaus?