• Bertarido

Taas se aika vuodesta

...on aika tehdä jenkkien veroilmoitus. Onneksi omat verot on aika iisi juttu, koska tulot on tasan yhdestä lähteestä, eikä ulkkarisinkkuna ole mitään asiaa vaikeuttavia tekijöitä kuten vaimoa, lapsia, taloa, asuntolainaa, toisessa osavaltiossa olevaan tyopaikkaa jne. Useimmat jenkit siirtävät veroilmoituksensa teon tilitoimistolle ihan suosiolla, mikä ei ole mikään ihme. Paikallinen erityispiirre on, että liittovaltion veroilmoitus on ihan eri kaavake kuin osavaltion veroilmoitus, joihin pätevät myös sitten ihan eri säännöt.

Kävin eilen kaljalla yhden uuden tutun kanssa, jolle sitten outtasin itseni (ei kuulemma näy päälle, katsos kummaa), josta saatiin pitkä keskustelu aikaan. Homouden selittäminen heteroille on aina jotenkin elähdyttävää, koska niitä reaktioita on niin montaa eri tyyppiä: shokki, ällistys, suuttumus, hämmennys, ihastus jne.

Aloin miettimään eettistä ongelmaa: jos kerran käyn helposti heterosta, pitäisikö sitten yrittää olla homompi? Onko homoyhteisön pettämistä, jos tahallani sulaudun hetskumassaan? Yksi homoaktivistikaveri totesi tähän "Just because you can doesn't mean you should..."