Once upon a time ja silleen

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2009.

"hei hei mitä kuuluu?"

Ärsyttää kun koneen a-näppäin ei toimi joten jos tarvin sitä joudun kopio liitään sen. Opetus... Älkää syökö iltapalaanne koneen ääressä, sillä vahinkoja sattuu. Ja eihän a ole kuin lähes joka toisessa suomen sanassa toisin kuin tuo vieressä olevä z-näppäin jota en varmaan ikään oo käyttäny.

Huomenna juhlien harjoitus ja raivoisaa siivousta kotona. Töihin johki 6 että ehin kopioimaa mahollisimman monta kansioo. Mä en tajua mistä ne niitä löytää, kopioin jo viime kesänä samaan kauppaan liittyviä kansioita vaik kuin monta.


"I don't wanna be American Idiot"

Sain tekstiviestin ollessani tulossa takaisin Raahesta, että olen virallisesti ylioppinut. No tämähän tietysti helpotti mieltä, tosin tuloksia en kai kerkee hakemaan ennen todistusten jakoa. Saa nähdä millasia järkytyksiä sillon tulee siis.

Töissä mut ryöstettiin takasin varastoon, muttei se haitannu. Saatiin supermäärä tavaraa ja ne piti hyllyttää. Sitä paitsi, siellä on aina sosiaalisempaa kun jossain dieselin mapitus hommissa.

Pitäis tehdä mokkapaloja mutta mahtavatko onnistua.


"I just can't resist you"

T: "Kai tuut palokunnan puuhapäivään kiipeileen ja sahaan puita meidän kanssa?"
E:"En mä pääse kun oon sillo Helsingissä"
T:"Miks sä sinne meet??"
E:"Käyn kattoos pridee"
T:" Ei sun sitä tarvi mennä kattoon kun voit kuunnella sitä cdltäkin, tuut ennemin meidän kaa"

:D Luuli raukka et meen kattoon hevi bändiä


"Käske miestäsi pukeutumaan Che Guevaraan"

Huoh. Ensimmäinen kirjoitus, neitsytmatka ja näin. No, annetaan palaa vaan siis.

Jumitan Happoradion Che Guevara biisissä, oon kuunnellu sitä jo kaks päivää putkeen. Enkä pysty lopettaan. Biisiaddiktio. Luin jopa wikipedia tekstin Guevarasta. Vaikutti ihan mielenkiintoselta, pitäis kai koittaa kattoo se uusin elokuva siitä jos löytyis jostain. Samoin kun se Arn-temppeliritari jota se mun haastattelija suositteli.
Hitsi, nilkka kipee, mahdoinkohan teloa sen jaliksessa... Kumpa ei ole huomenna kipeä. Ei olis kamalan hauskaa töissä huomenna.

Ikävä repii. Yksinäisyys sattuu. Mutta onneks edes mun koira halailee mua.