Napapaljaana

Edellinen
traileri:

http://www.youtube.com/watch?v=OBptOznQ3MU
&feature=related

premiere:

http://www.youtube.com/watch?v=vhhxUWtDtQM
&feature=related

hyvä haastattelun pätkä:

http://www.youtube.com/watch?v=JZRcXvjt1YY
&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=eB6mXWX6WLc
&NR=1

Hyvä ,"vanhanaikainen" elokuva, missä on tarina, jollaisia Eastwood tekee.

Olen niin onnellinen Mickey Rourke`n puolesta, joka voitti Golden Globe palkinnon. Se on niin hyvä! Onhan se mennyt pilaamaan naamansa, mutta sillä on KARISMAA. JESS!

Oscarin jako menee jännittäväksi: kumpi voittaa Sean Penn vai Mickey Rourke?

Muinaisten mayojen mukaan " maailmanloppu " tulee 23.12.2012, jolloin vaihtuu aikakausi.

Miksi ihmeessä espanjalainen pappi poltti koko mayojen kirjaston ja tuhosi samalla kokonaisen kulttuurin, jossa oli matemaattisia neroja ennustamassa tulevaisuutta? Harmi. Minusta katolisen kirkon tulisi pyytää anteeksi aikaisempia rikkomuksiaan, jolloin he tuhosivat ihmiskunnan perintöä.

Jos muinainen maya tulisi nykyajan Suomeen hän luulisi tulleensa manalaan( Xibalba-kauhujen paikka ), koska heidän uskomuksensa mukaan manalassa asui pullevatsaisia piereskeleviä ja sairauden runtelemia olentoja, joilla oli pahanhajuinen hengitys. He erittivät uoste - ja ilmavaivavirtoja. Paholaisen nimi on Cizin ( kaasua päästävä ). Ehta skandinaavi siis.


http://plaza.fi/ellit/perhe/lapset-kasvatus/koulukiusaaminen-on-monitahoinen-ilmio

Mua kiinnostaa, koska jokainen avoin homo on kokenut jotakin em. myös koulussa tai myöhemmin työssään. Suurin osa on tietenkin kaapissa, kuten kaikki tiedämme ja elävät ns. kaksoiselämää ( on paljon niitä, jotka homoscenessä, siis salaa, ovat olevinaan avoimia ja toimivat aktiivisesti, mutta eivät kumminkaan ole, vaan ovat esim. töissä tai perheeltään kaapissa ). He säästyvät kaikelta julmuudelta. Jokainen uhri on liikaa.

Edellinen