Napapaljaana

Näytetään bloggaukset marraskuulta 2008.
Edellinen


Kuulin vahingossa, kun alakerran naapurini naivat. Minua huvitti, koska heteroseksi on maailman tylsin tapahtuma ja varsinkin suomalainen versio- en ole ikinä kuullut yhtä laimeata esitystä. Suomalainen nainen on maailman frigidein olento. Seksissä ei tapahdu mitään. Sitä voisi verrata sellaiseen, kun ostaa nuken, jota painaa mahasta ja se nukke päästää aa-äänen. Nytkin alakerran muija päästeli vienoja aa-nyyhkäisyjä, muutenhan se akka makasi kuin perunasäkki paikoillaan. Ajattelin jo yhdessä vaiheessa, että " saa jo se orkku ! " Ei saanut, koska ne vain loppuivat jossakin vaiheessa, nuo mekaaniset aa:t.

Olen kuullut eri rotuisten ja eri maalaisten naimista ja voin vannoa, että suomalaiset eivät osaa tai ole kiinnostuneita seksistä, muuten tuollaisia esityksiä ei käsitä. Hohhoijaa, booring, booring, booring.

Homomiehet on aivan toista maata. Seksi on homomiehille tärkeätä.Amerikkalaista nykytaidetta, valokuvaa, kollaasia, printteriä jne yhdistelemällä tehty, näyttää valokuvalta, mutta on sitä ja sitten jotakin muuta


Edellinen