Mon amour crois-tu qu'on s'aime?

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2007.

Il fait froid!!!

Järkyttävän kiireinen tammikuu alkaa olla paketissa,onneksi, sillä kapasiteetti on ollut koetuksella pahan kerran.Olen ollut poissa kotoa enemmän kuin koskaan ennen; sisintä kirvelee tuntea toisen kärsivän jatkuvasta poissaolostani.
Hän poimi minut viime yönä kentältä,oltuaan pitkän viikonlopun vanhempiensa luona. Saavuttuamme kotiin, oli iloinen yllätys odottamassa..sähköt olivat jossain vaiheessa menneet pois päältä ja lämmitys samantien! Sisälläoli 9 astetta....ja ulkona -3!!
Avasimme punkkupullon ja menimme peitteitten alle lämmittämään toisiamme...

On ihanaa olla kotona!!!!


Reveillon

Je vous presènte mes meilleurs voeux de bonheur et de santé pour 2007 et des satisfactions personnelles et de realiser vos souhaites les plus chers!

Vuosi vaihtui ystävien seurassa paikalliseen tapaan syöden ja champagne'ssa uiden, kirjaimellisesti.
Perinteisesti täällä ei toivoteta onnea uudelle vuodelle ennenkuin vuosi on todella vaihtunut; toivotukset sitten ovatkin kovin runollisia ja pitäisivät olla räätälöity vastaanottajan persoonallisuuden mukaan.

Lupauksiakin tehtiin; ensimmäisenä ja tärkeinpänä lupaus huolehtia kunnosta paremmin ja hillitä ruokahalua. Meillä on sama kuvio kuin Aboalla, minäkin lihon jo pelkästä katselusta ja toinen vaikka litkisi kermaa päivät pitkät, ei näy missään!

Siis ainakin 5kg pois ja sassiin, tai vaikka vähän enemmänkin...