Life is good

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2014.

kotoilua

Viikonloppuna oli tarkoitus valmistautua tulevaan tenttiin, mutta perjantaina kalenteria selaillessa tajusinkin, että tämä taitaa olla viimeinen viikonloppu Turussa. Keväälle on muuten tullut buukattua kaikenlaista, töitä ja muuttoa jne.

Tämän oivalluksen myötä päätinkin sitten fiilistellä kotia ja Turkua ajatuksella "one last time" ja niinpä viikonlopusta tulikin kaikinpuolin tosi ihana. Perjantaina kahviteltiin hyvän ystävän kanssa Artessa, lounastamista velipojan kera ja joka ilta saunomista, hyvää ruokaa ja paljon ulkoilua jokirannassa.. Sellaisia itselle tärkeitä Turku-juttuja. Launtaina saatiin nauttia hienosta kevätsäästä ja taisin kevättä jo fiilistellä täälläkin.

Harvemmin juoksen tarjouksien perässä, mutta nyt äiti vinkkasi niin hyvästä pihvilihatarjouksesta että meikkäkin intoutui isoon markettiin :) Naudan ulkopaistista tulikin huippuhyviä pihvejä, ja kun sen kanssa tarjoaa hyvää salaattia ja vinkkua niin ateria ei oikein paremmaksi voi enää käydä. Tämmöisiä viikonloppujuttuja tykkään fiilistellä näin maanantaiaamunakin, tuntuu kivalta suunnistaa kirjastoon ja aloittaa nyt tenttiinlukuja täynnä virtaa!

Leppoisaa alkavaa viikkoa :)


elämänmuutoksia

Kevät tulee kohisten, ja se tulee kaikilla aisteilla. Sen aistii jotenkin hyvin kokonaisvaltaisesti ollessaan lenkillä, aurinko lämmittää selkää, muuttohanhet lentävät aurassa, maa tuoksuu ja vihreää puskee esiin ruskean seasta.

Kevät on viimeisen 19 vuoden ajan merkinnyt aina samaa asiaa - koulun päättymistä. On seurannut kesä, joka lapsena on mennyt leikkiessä ja uidessa. Vähän vanhempana töissä. Aina kevät on kuitenkin ollut siirtymistä toiselle, uudelle asteelle. Tänä keväänä koulu päättyy osaltani viimeistä kertaa. Tuntuu omituiselta. Vuodet alkavat rytmittyä eri tavalla.

Nyt kuitenkin kevääseen liittyy vielä se sama pienen koululaisen riemu: jokainen merkki luonnon heräämisestä on samalla lupaus kesän lähestymisestä.

Tässä kevään ensimmäisiä kukkia aamulenkiltä Turun jokirannasta, aina tunnen lapsenomaista, vilpitöntä riemua kun ensimmäiset kukat ja hiirenkorvat puskevat esiin. Joka kevät.