• aajii

kotoilua

Viikonloppuna oli tarkoitus valmistautua tulevaan tenttiin, mutta perjantaina kalenteria selaillessa tajusinkin, että tämä taitaa olla viimeinen viikonloppu Turussa. Keväälle on muuten tullut buukattua kaikenlaista, töitä ja muuttoa jne.

Tämän oivalluksen myötä päätinkin sitten fiilistellä kotia ja Turkua ajatuksella "one last time" ja niinpä viikonlopusta tulikin kaikinpuolin tosi ihana. Perjantaina kahviteltiin hyvän ystävän kanssa Artessa, lounastamista velipojan kera ja joka ilta saunomista, hyvää ruokaa ja paljon ulkoilua jokirannassa.. Sellaisia itselle tärkeitä Turku-juttuja. Launtaina saatiin nauttia hienosta kevätsäästä ja taisin kevättä jo fiilistellä täälläkin.

Harvemmin juoksen tarjouksien perässä, mutta nyt äiti vinkkasi niin hyvästä pihvilihatarjouksesta että meikkäkin intoutui isoon markettiin :) Naudan ulkopaistista tulikin huippuhyviä pihvejä, ja kun sen kanssa tarjoaa hyvää salaattia ja vinkkua niin ateria ei oikein paremmaksi voi enää käydä. Tämmöisiä viikonloppujuttuja tykkään fiilistellä näin maanantaiaamunakin, tuntuu kivalta suunnistaa kirjastoon ja aloittaa nyt tenttiinlukuja täynnä virtaa!

Leppoisaa alkavaa viikkoa :)