• JanneP

03.11.2006

Kirjoittelen tässä aamuisissa tunnelmissa. On kello toki jo lähempänä kahta. Huomenna on Halloween. Mulla onkin otsassa semmonen finni, jottei hengistä olle ongelmaa ainakaan mulle.

Katottiin eilen leffa Hiipivä haamu, piilotettu lohikäärme. Oli ihan ok, mutta sai mut hieman ajattelemaan. Minä myös - tahtoo olla taitava! Maikki on lopettanut koulun kesken. Ihan järkevä päätös - EHKÄ! Sillä on nyt ollut oikein kroonista tämä asioiden puolitiehen jättö - ehkä voisi sanoa pakeneminen. En sano, että olisin itse jollakin tavoin viisaampi tai kiinni elämässä - päinvastoin - mutta en sentään ajattele kaikesta niin negatiivisesti ja pakene ENGLANTIIN!

Oon kylläkin väsynyt. En luovuttamassa, mutta on raskasta jatkuvasti taistella omia ja vielä itse aiheutettuja ongelmia - kuten rahan vähyyttä - vastaan. Olisi ihanaa jos kerrankin voisin kuluttaa koko palkkani kaikkeen turhaan ja silti tilille jäisi rahaa tuhansia - ehkä satoja - euroja. In My Dreams!

Kyllä musta tulee vielä jotain suurta! Jere ei ajatukseen usko ja nauraa unelmalleni, mutta minä en! Menestyn, vaikka se tarkoittaisi oman siskoni naimista (hmm…) En usko, että muutos on edes kaukana. Alan - olen kypsä. Nyt vain haetaan tilaisuutta menestykselle.

Suurin toiveeni on, että se tapahtuisi jonkin tärkeän kautta. kuten esimerkiksi maailman kansalaisten tai politiikan kautta. Tässä pienessä kultaisessa maailmassa kun ei työnteko pitkälle vie!

Luon tässä jossakin vaiheessa tarkemman aikataulun tulevalle vuodelleni. Niin paljon olisi saavutettava: World Citizen ry, wicca, rikastuminen, oma koti ja siihen liittyvä, julkisuus, politiikka, ulkomaanmatka, tutkinnot, ura, onni. En oikein tiedä, mitä vielä - varmasti paljon! Aikataulu kaikelle on noin vajaa neljä vuotta, joten tahti ei ole liian nopea!

Ja osahan on seurausta muista tai hyvin pieniä askelia. Odotan innolla - mun täytyy muuten ostaa itselleni uusi pentaakkeli - kaulaan siis! Mutta se vasta huomenna!