• JanneP

01.11.2006

Taas ollaan vuorokautta lähempänä joulua. Keskustelin tänään aiheesta Jertsun kanssa ja näyttää aika varmalta, että vietämme sen yhdessä. Katsonee nyt kuitenkin - Jeren pitää tehdä niin kuin sydämessään oikeaksi tuntee. Se siitä.

Tytti sanoi toissapäivänä jotain, mikä mielestäni sopii hyvin myös tilanteeseeni. Se seukkaa lääkärin kanssa. Alussa se ei rakastanut sitä, mutta nähtyään objektiivisesti tilanteen, hän ymmärsi, että oli löytänyt oikean kohteen rakkaudelleen. Nyt hän on syvästi rakastunut ja todella onnellinen *sydän*

Tossa äsken asemalla pari tytsyä tais iskeä silmänsä muhun. Ne jopa osoitti sen aika selkeästi. Tuntui kivalta. Nyt kun löysin uuden tavan laittaa tämän Riston kuontalon ryhtiin, pidän sitä itsekin todella siistinä!

Alustavan laskelman mukaan joululahjonta tulee tänä vuonna maksamaan n. 150€. ELI PALJON! Yritän karsia sitä hieman, mutta kun tänä vuonna tulevat myös ruoat maksamaan, monet tulevat pysymään samassa tasossa.

Katselin tässä muutenkin loppuvuoden menoarviota - näyttää aika tiukalta. Ei kuitenkaan varsinaisesti lohduttomalta. Toivon vain, ettei ulari tai muut tiukat tahot muista minua ennen vuoden loppua.

Mulla on kaipuu - kaipaan jotain - se on jotain vaikeasti määriteltävää kaihoa. Mulla on mennyt kauheasti aikaa hukkaan. Moni - niin moni - ikäiseni on niin paljon pidemmällä: korkeammassa yhteiskunnallisessa asemassa, rikkaampi, jollakin tavoin myös asettuneemman onnellisia.

Jertsukin oli mun ikäisenä jo ollut vaihto-oppilaana mm. Briteissä ja Australiassa! Tuntuuko vain, vai olenko minä jämähtänyttänyt itseni paikoilleen?

Uskon, että on taas lupauksen aika:
Lupaan, että ennen kuin vuosi kulunut, olen covenin voimakas pappi. Olen perustanut www.sivustoni ja edistynyt urallani. JOS SE ON, MITÄ TAHDON, NÄIN OLKOOT!

… Ei paha lupaus - vaativa, muttei mahdoton. Aion saada unelmakotini ja pihan. Rikastun ja olen onnellinen. Uskon, että se on, mitä haluan. Sen myös saan!

Janne