• Tom Dooley

Nopeudesta kannattaa maksaa :(

Ystäväni naapurikaupungista päätti lähettää minulle muutaman henkilökohtaisen ja tärkeän asian postitse. Hän valitsi eilen iltapäivästä pikakuljetuksen, joskin siten, ettei pakettia tuoda kotiin, vaan ilmoitus tuodaan heti kotiin, kun lähetys on noudettavissa eräästä liikkeestä kuittausta vastaan.

Joo, ilmoitus tuli tänä aamuna. Menin jo (hekumoiden) pakettia noutamaan, mutta en saanutkaan sitä :( Katselin sitä yhdessä virkailijan kanssa. Ei riittänyt se, että minulla oli toimittaneen firman ilmoitus saapumisesta eikä edes se, että minulla oli virallinen henkilötodistus mukana. Se mikä puuttui, oli internetyhteys. Kyllä firmassa sellainen oli - mutta nyt järjestelmä oli ollut tuntemattomasta syystä seis jo muutaman tunnin. Jotta olisin voinut saada tuon himoitsemani ja jo katselemani (sekä hypistelemäni) paketin itselleni, se olisi pitänyt kuitata sähköisesti perille tulleeksi. Ja kun yhteyttä ei ollut, ei tullut pakettiakaan. Kirjoittaisin rumasti, jos vain rohkeuteni riittäisi - mutta ne hyvät tavat ja kaunis kieli estävät nyt sen.

Jatkoin kävelyäni tuttuun baariin, jossa kaksi juovuksissa olevaa hoilasi ja huusi niin , että ei edes omista ajatuksista saanut selvää. Karaokessakin on vähemmän ääntä!

Vähin äänin, toisen baarin kautta kotiin. Pian lohdutukseksi lämpimiä lettuja ja päälle suklaarouhejäätelöä. Sitten sänkyyn ja Santa Justan kaupunkiin.

Onhan se lohtu tuokin.

1 kommentti

martin

14.11.2007 16:59

Kuinka hienoa, että lohtuakin sait!
Herra kanssasi!