Ihmisen tytär

Edellinen

Loma amol omal maol laom mola lamo

Pupun kans haluttais lähtee johonkin nyt lomalla, muttakun minne mentäis! Katottiin Silja linen sivuilta päivä Tukholmassa -risteilytarjouksia, mutta aina kun täytettiin tiedot ei tullu vastaavaa tarjousta vaikka etusivulla luki että tarjouksessa nyt lähtö Turusta alk. 17€/hlö. Tyhmää. Kummankaan vanhempienkaan mökille ei nyt voida mennä. Angst.

Valintakoe oli ja meni. Toivon että pääsen sisälle vaikka olin aikalailla keskitasoa muihin verrattuna. Meitä tekstiilejä oli 4 luokkaa ja sisälle valitaan 15-17, pelottavaa.

Mutta joo, päätinpä vaan taas päivitellä tännekin jotainn. Märkää kesän jatkoa kaikille.


Valintakoe

Kummityttö synty edellisyönä! Jeij!

Niin ja sain tänään kutsun Turun AMK:iin valintakokeeseen. Hain sinne tekstiili- ja vaatetussuunnittelun puolelle. YAY!

Huomenna ja ylihuomenna tiedossa rankkaa siivousta, lauantaina sitte rankkaa juhlimista :-D

'ello!


Jipii

Kohta olen tuplakummi! Sukupuoli ei oo vielä tiedossa mutta mitäs väliä sillä on, taas yksi lapsi lisää tähän maailmaan jonka saan lelliä pilalle :-)

PS - kohta ollaan oltu pupun kanssa 2v yhdessä!

PPS - miust tulloo ylioppilas!


:-)

Alan vegaaniksi huomisesta lähtien! :-)

Huomenna joudun myös hammaslääkäriin, viisaudenhammas poistetaan. Pelottaa, koska mulla on kipufobia.

Mutta luulisin että selviän, tai siis toivon että selviän ilman itkuja. Fobiat ei oo kivoja.

Pitäkää peukkuja!


Hoh

Lukio suoritettu. Perjantaina sain valmiiksi kuvisdiplomin. Saa nähdä mikä tulee arvosanaks.Tänään olin tekees haut. Hain Turun ammattikorkeakouluun vaatesuunnittelunlinjalle ykkösenä.

Toivottavasti sit kans pääsen pääsykokeeseen, mut luulis nyt, ku kerta oon ilmaisutaidondiplomin suorittanu vaatetuksesta ja sit kans kuvisdiplomin oon suorittanu.

Nyt jänskättää. :-))


Meri-porin abit kiittää

Eli tänään oli sit ne penkkarit.

Meidän koulun osalta oli vaan aika hiljasta meno eilisen takia. Luokaltamme siis kuoli 2 henkilöä. Kummatkin pojista oli mukavia, harmittomia tyyppejä, jotka kenellekään tuskin olis koskaan mitään pahaa tehny. Kolmas pojista on tällä hetkellä sairaalahoidossa. Toivottavasti selviää.

Kyllä oli silti ihan itse kullakin tänään paha mieli. Meidän koulukin on niin pieni, että kaikki tuntee toisensa ja siksi tää asia onkin niin iso juttu. Varsinki ku kummallakin oli paljon kavereita koulussa ja ulkopuolella.

Kovasti surettaa, mutta elämän täytyy myös jatkua eteenpäin. Ei saa jäädä paikoilleen junnaamaan.

Kiitän.
Kummitus.

Heräsin tänään aamulla pupun vierestä, olo oli kamala. Huimasi kamalast ja päätä särki. Luulin että se menis ohi joten lähdin käymään koululla, mutta huimauksen lisäks minulle tuli myös paha olo joten lähdin sitten käymään lääkärissä ja mulla on kuulemma liikaa stressiä. Sain kaksi päivää sairauslomaa, saa nähdä jaksanko olla kotona yksin niin kauaa.

Eilen oli sitte ne kauan odotetut ristiäiset. Kummityttöni nimettiiin Iida-Mariaksi. Meitä kummeja tytölle on yhteensä neljä kappaletta; minä, siskoni ja serkkuni sekä hänen vaimonsa. Ootan innolla Turkuun muuttoa, saan nähdä kummityttöäni joka viikko!

Kummin töistä puheen ollen, sain juur äsken puhelun serkkuni mieheltä (kyseessä on nyt siis se serkkuni ja hänen miehensä joka tietää minusta ja pupusta) ja he olivat kuulemma yhdessä miettineet mua toukokuussa syntyvän lapsensa yhdeksi kummiksi.

Kenties kohta oon sitten tuplakummi! :)


2009

Herätä pitäisi jo 7,5 tunnin kuluttua ja vielä kukun ylhäällä.

Huomenna (tai noh, tänään) siis pienet uuden vuoden pippalot. Pupu tulee meille aamulla, siivotaan, käydään kaupassa, laitetaan ruokaa ja sitten saunotaan. Illalla ammutaan raketteja Even seurassa.

Pitäisiköhän tällä kertaa tehdä joku uuden vuoden lupaus ja pitää se? En ole koskaan pitänyt yhtäkään uv:n lupaustani.

Pitäkää hauskaa ja ampukaa raketteja selvinpäin.

Edellinen