Ihmisen tytär

Näytetään bloggaukset elokuulta 2008.

Hip Hei!

Tänään oli erittäin hyvä päivä! Aamulla avasin lehden, ja kappas, kirjoitukseni oltiin julkaistu! :) Erittäin häkeltyneenä lähetin viestiä naiselleni että jes! viestini julkaistiin!

Päivällä minuun iski kauhea migreeni. Tuntui siltä että pääni olisi voinut oikeasti räjähtää sirpaleiksi. Onneksi se kesti vain parin tunnin ajan ja hieman helpotti kun otin buranan.

Kello kolmelta minulla olikin sitten kuorma-auton toinen ajotunti. Minua jännitti kamalasti, mutta lopulta kaikki sujuikin aivan loistavasti! Pääsin kaupunkiin ajamaan enkä tehnyt yhtä ainuttakaan virhettä koko tunnin aikana! Tunnen kuinka itsetuntoni nousee vähitellen korkeammalle, minä olenkin hyvä jossain! :)

Tämän päivän kruunaa vielä se, että kultani on tulossa luokseni yöksi tänään. Lähden häntä kohta vastaan ja sitten menemme lenkkeilemään.

Adios, rakkaat lukijani!


Keskiviikko-iltaa!

Järkytyin tänään kun avasin Satakunnan Kansan ja luin mielipidekirjoitukset. Koko sivu täynnä homovastustajien mielipiteitä siitä, kuinka homous on synti! Joukossa oli sentään yksi puolustava vastaus satakunnan SETAsta, mutta mielestäni teksti oli poliittista, ympäripyöreää lätinää siitä, kuinka "erilaisuus on rikkaus". Olimme pupuni kanssa aivan poissa tolaltamme, miksi ihmiset kirjoittavat asioista joista he eivät tiedä mitään? Miksi puuttua muiden ihmisten elämään noinkin loukkaavilla sanoilla? Asia ärsytti niin paljon että päätin kirjoittaa vastauksen palstalle, joten kirjoitin ja lähetin vastauksen mielipiteisiin satakunnan kansalle. Toivottavasti kirjoitukseni julkaistaan.