Ihmisen tytär

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2008.

2009

Herätä pitäisi jo 7,5 tunnin kuluttua ja vielä kukun ylhäällä.

Huomenna (tai noh, tänään) siis pienet uuden vuoden pippalot. Pupu tulee meille aamulla, siivotaan, käydään kaupassa, laitetaan ruokaa ja sitten saunotaan. Illalla ammutaan raketteja Even seurassa.

Pitäisiköhän tällä kertaa tehdä joku uuden vuoden lupaus ja pitää se? En ole koskaan pitänyt yhtäkään uv:n lupaustani.

Pitäkää hauskaa ja ampukaa raketteja selvinpäin.Mälsää

Tänään oli Hamletin viimeinen näytös. Olisin halunnut jatkaa sitä pidempään. Aloin pitää ilmaisutaidosta tämän jakson myötä, kun meillä oli vihdoin kunnon ohjaaja.

Olen nyt uuden jakson myötä aloittanut myös uuden lukiodiplomin tekemisen, tällä kertaa kyseessä on kuvis ja teen Wau-efektistä. Ajatus olisi kunnostaa vanha nukkekotini, saa nähdä, mitä siitä syntyy.

Diplomin ansiosta tämä jakso on hyvin helppo osaltani. Alun perin minulla piti olla kaksi vapaapäivää, mutta toisaalta olen melko varma että olisin tylsistynyt vapaapäivinäni. Koulussa on paljon hauskempaa. Nyt minulla on siis tiistai ja torstai kokonaan pelkkää kuvista, paitsi iltapäivällä 14:20-15:35 on saksaa.

8 viikkoa ja jakso ohi, 10 viikkoa että muutetaan pupun kanssa, ainakin toivottavasti!

Olipas sekava kirjoitus


Oi rakas prinssi!

Tänään oli ensi-ilta. Kaikki sujui loistavasti, vaikka välillä meinasi tulla töppäyksiä.

Jännitti kamalasti, nyt odotan jo innolla sunnuntaita jolloin meillä on toinen näytös.

Huomenna pitää mennä serkun häihin, joista syöksyn pupun kaverin/pikkuserkun synttäreille. Illemmalla sitten yyteriin yöksi pupun kaikkuun.

Bye bye!