• Jaquel

My dreams

Unet ja niiden merkitys?
Miksi unista oikein keksitään selityksiä? Onko totta, että jos näkee kissasta unta niin se tarkoittaakin jotain muuta kun sitä kissaa?

Itse näen unet vähän niinkuin sielun telkkareina. Aika kornisti ilmaistu, mutta ajatelkaapas tätä; Uniahan on monenlaisia. On ne scifi-unet, missä sattuu ja tapahtuu. On kauhu-unet joissa herätään hiestä märkinä. On rakkausunet ja on myös ne myöhäisillan ohjelmisto eli "märät" unet... ;)
Mutta myös löytyy tuo ehkä koskettavin kategoria. Se missä yleensä leffan lopussa lukee "perustuu tositapahtumiin". Se missä oikeasti herätessään harmittaa kun uni olikin vain unta tai herätessään saattaa tulla itku, koska uni oli niin koskettava

Itse näin juuri viikolla yhden sellaisen unen. Niitä ei paljoa näe. Se uni kosketti syvältä ja herätessäni olin aluksi pienessä sekavassa tilassa. Olin jo lähdössä tapaamaan unessani ollutta henkilöä. Kunnes tajusin, että uni olikin pelkkää kuvitelmaa. Sen jälkeen tuli todella itku.
Uni koski vuosi sitten poismennyttä henkilöä. Jota tosiaan kaipaa joka päivä. Ja kun näkee unta pitkästä aikaa kyseisestä henkilöstä ja vielä todella todentuntuista niin ei sitä todellakaan haluaisi, että se olisi vain uni.

Olen myös miettinyt erästä asiaa mitä ystäväni ja tukeni sanoi. Eli mitä jos tämä pois mennyt henkilö yrittääkin ottaa tällä tavalla yhteyttä ja että kertoisi kaikenolevan hyvin? Haluaisin uskoa tuohon.

Entäs enkelit??? Onko niitä?