Ecris l'histoire

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2006.

Amor

Rakkaus, mitäs se oikeastaan on? Onko olemassa oikeaa ja väärää rakkautta? Saako jokainen rakastaa? Onko jokaisella oikeus rakastaa ja tulla rakastetuksi? Onko kukaan sanomaan sinulle ketä saat rakastaa ja ketä et? Voiko rakkauta ohjata?

Se on vaikea aihe. On tilanteita ja aikoja kun sitä pitäisi osata kontrolloida. On myös tilanteita ja aikoja kun saa antaa vaan rakkauden ohjata elämää.
Sitä pitää myös osata hoitaa ja vaalia oikein.

Mitä tehdä kun rakastuu henkilöön johon ei saisi rakastua? Kun tämä toinen osapuoli on varattu tai jopa seksuaaliselta suuntautumiseltaan hetero. Toisin sanoen mahdoton rakkaus. Sellainen mikä ei koskaan tule onnistumaan.
Entäs jos vanha rakkaus pyörii mielessä alituiseen vielä vuoden jälkeenkin? Kuinka saa pyyhittyä sen mielestä, että voi astua taas kohti tuntematonta ja uskaltaa rakastua uudestaan.

Joka tapauksessa tiedämme yhden asian. Rakkauden voima on mahtava. Mahtavampi kuin mikään muu mahti maailmassa. Sitä pitäisi vain osata käyttää.

Usko, toivo ja rakkaus. Suurin niistä on rakkaus. (Näin sanottiin eräässä tv-ohjelmassa taannoin. Mielestäni se pitää hyvin paikkansa.)