Cherryblossom

Näytetään bloggaukset elokuulta 2012.

Die Moldeau

hahaa, missä oletkaan piilleskellyt klassinen musiikki?? radios soi dubstep ja sit yks kaks muistin et en oo herran aikoihi kuunnellu klassista. Siin sit säädin radion rondolle ja siel soi Die moldeau, tuntu sielus asti et nyt siirty oikealle kanavalle.


Vapaa?

Vihdoin oon vapaa työpaikasta jossa oli melko suvaitsematonta porukkaa. Onnelliseks se ei tehny, päivän ajaks huojentuneeks. Hyviä oivalluksia toi ilta tullessaa ku ei se enää mieltä painanu. Löysin uuden bändin jota tykkään kuunnella City Owl. Itkuinen tila ku on selkä nii kipiä et ei osaa muutaku itkeä. Piti kävellä 10km eilen märillä sukilla.


Aloitus.

Olen onnistunut elämään itsepetoksessa niin pitkään että se puhkesi mielisairaueksi, ei kiva. Kaikki kai alko lapsuudenkodin suvaitsemattomuudesta, siis itsepetos/hyväksynnän haku terveyden kustannuksella. Varhaisimpia muistikuvia on et menin perhet piiloon ja yritin kaikessa hiljaisuudes muuttua tytöksi tahdonvoimalla, olin tuolloin 4 tai 5w. En onnistunu ;/. Seksuaalivähemmistöjä vihaavat isä ja setä jotka edusti "aikuisten" miesten mallia lapsuudessani. Kiva homma ku löyty tää sivusto mis voi ruveta purkaa tätã. :)