Cherryblossom

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2012.

Jee

Tulin kaapista vanhemmille. Faija yritti väistellä, ku täysin suoraan en sanonu, pari kertaa sai sanoa. Äiti tarjoutu tarvittaessa jutteleen. Faija oli kyl humalassa. Oli kumman tyyni, ku muistelee miten se yleensä tyttöilijöihin suhtautuu.. Alkuu oli aika sekava ja tosi paha olla, sit se helpottu ku pääsin kotia ja ilmotin saman äitille tekstiviestil, hänen hyväksyvä vastaus sai mut hyvälle tuulelle.

Btw, blogin nim tulee One Piecestä, siinä on semmonen hiriluk joka uskoo et on olemas parannus kaikkeen ja tää cherryblossom on se parannus :)


Pluton yhtymä uranus

Perhana. Oon 22w ja bi-transu! Joha helepotti ku sai itelle sen myönnettyä, vaik vielä jokin sisällläni sotakirvestä heiluttaa. Tosin en oo iha varma tosta bi osiosta, tuntuu et se saattaa olla vaa egon viimenen suojakerros, siel heiluttaa kirvestä ja luulee olevansa jotain mitä ei ole, jotta tulis hyväksytyksi, hehee.


Tunteita muistoista

Mikä on merkitys sinällään, jos tunteet tai tunnetla estää olemisen.
Mikä on merkitysten/tiedon/asioiden ymmärtämisen painoarvo mielessä joka on lukitussa negatiivisen tunteen vallassa
Mitä on tehtävissä tilanteessa, jossa tietoisesti kykenee näkemään mahdollisia ratkaisuja jotka käytännössä vain lisäävät tuskaa. Asioiden tekeminen, traumat.

Miten tehdä mitä haluaa, lapsena ja nuorena asiat mitä halusin tuotti milloin mnkäkin verran kärsimystä. Asiasta kirjoittaminenkin saa ahdistuneeksi koska koen sen auttavaksi tietoisella ajattelulla tunteella(intuitiolla) ja johdatuskin sitä mieltä on. Sanojen muodon oikeellisuudesta pinttyy ongelma, esiin astuu täydellisyyden tavoittelu. yleisen mielipiteen myötäily. pelko että sanoo väärin, joutuu roviolle. häpeä roviolle. kyseessä ei olekaan täydellisyyden tavoittelu vaan epätoivoinen yritysten ja ajatusten sarja luoda ulkoa kerättyjen ennakkoluulojen mukailu ja täyttö