Setalta opas toimittajille

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Sami Mollgren
  • 8

Setan uudessa toimittajille tarkoitetussa LHBTIQ - Näin kirjoitat seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä -oppaassa käsitellään sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuutta, taustoitetaan termejä ja käydään läpi puhetapoja. Oppaan on toimittanut Setan tiedottaja Eliisa Alatalo.

Opas julkaistaan perjantaina 12.10. Lume-keskuksessan järjestettävän pääkaupunkiseudun Journalismin päivän yhteydessä. Opasvihkonen on ladattavissa myös netistä.

Julkaistu opas on enimmäinen laatuaan. Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä koskettavien asioiden käsittely vaatii erikoisosaamista ja monipuolista perehtymistä, sillä aihepiiri on laaja ja voi tuntua asiaan vihkiytymättömälle sekavalta.

seta.fi
Setan LHBTIQ - Näin kirjoitat seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä -opas
facebook.com/setary

8 kommenttia

  • 1 / 8
  • Onnellinen mies
  • 12.10.2012, 12.40
Mainiota! Upeaa ja tasokasta toimintaa Setalta ja kiitokset erityisesti LHBTIQ - Näin kirjoitat seksuaali- ja sukupuolivähemmistöistä oppaan toimittaneelle tiedottaja Eliisa Alatalolle hyvästä työstä. Asiallista ja selkeää opasta on kaivattukin, sillä se ennakolta ehkäisee turhaa ja tarpeetonta tunnelmatemmellystä näissä asioissa. Näissäkin asioissa tunnelmatemmellys on turhaa ja tarpeetonta temmeltäjän ajan ja energian tuhlausta. Asiallinen ja nykyisyyteen päivitetty tieto on vankka silta jokaiselle tästä päivästä huomisiin. Erityisesti minua ilahduttaa se, että näiden meitä koskevien asioiden asiallisia esittäjiä tulee esiin yhä enenevissä määrin. Lukijana, katselijana ja kuuntelijana täysi tuki ja kannustus, sekä kiitokset kaikille niille miehille ja naisille, jotka tuovat esiin asiallista tiedottamista eri kanavilla. Se on tärkeää ja elämänmyönteistä niin nuorille kuin jo varttuneimmillekin.