Jopa 100 tapettu Irakissa

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 2


Englantilainen uutissivusto Gaystarnews julkaisi eilen laajan artikkelin Irakin tapahtumista. Murhien kohteena ovat punk-nuoret ja homo-, lesbo- ja transihmiset. Uhrien määrä lähentelee sataa. Sairaalaan kuljetetut on käyty tappamassa vuoteeseen.

Aktivistit ja Irakin media kertovat, että jopa 100 ihmistä on joutunut puhdistusten kohteeksi. Helmikuun 6. päivästä alkaen on jatkuvasti tullut tietoja surmista. Niitä on tapahtunut Bagdadissa ja useissa eteläisen Irakin maakunnissa. Paikallisen gayaktivistin mukaan ensimmäinen surma tapahtui Sadr Cityn alueella Bagdadissa. Viimeisin tieto on kahden lesbon surmasta Shaabin alueella Bagdadissa maaliskuun 7. päivänä.

Hardcore punk on joutunut myös miliisin silmätikuksi, koska näitä ns. emo-nuoria (emotional hardcore punk) pidetään mm. vapaan seksin suosijoina, satanisteina, vampyyreinä ja muutenkin seksuaalisesti turmeltuneina. Miliisi varoitti näitä ryhmiä ja homoja jo helmikuussa mm. kadunkulmissa ja kahviloissa näkyvin julistein.

Paikallinen lehdistö on kertonut tapahtumista Sadrissa, Chaalassa, Albaladiatissa, Baghdad Al-Jadedahissa, Karadahissa ja Kadhymiassa. HLBT-aktivistit kertovat, että on löydetty mm. ruumiinosia. Sairaalaan joutuneita uhreja on käyty tappamassa sairaalassa. Sairaalalähteet ja homomiesten omaiset ovat kertoneet ainakin 45 homomiehen surmasta. Myös Al-Sharqiya TV on kertonut tapahtumista. Mahdin armeija ja Asa'ib Ahl al-Haq (oikeauskoisten liiga) ovat osittain vastuussa murhista.

http://www.youtube.com/watch?v=4P4OQ4hLcYw

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Tämän videon kommenteissa (google-kääntäjän mukaan) jotkut kyselevät: miksi murhataan tukan pituuden vuoksi tai miksi murhataan, kun haluaa kuunnella tiettyä musiikkia.

Gaystarnewsin artikkelista käy illmi, että viranomaiset ovat selvillä tapahtumista. Surmaaminen on järjestelmällistä. On tappolistoja. Myös jotkut viranomaiset osallistuvat operaatioon. Sisäministeriössä poliisin korkea päällikkö Mushtaq Taleb Muhammadawi on kertonut, että viranomaiset ovat panneet merkille punk-nuorten olemassaolon ja pitää ilmiötä pahaenteisenä yhteiskunnalle. Ministeriössä on hyväksytty heidän eliminoimisensa. Sekä sisäminsiteriössä että koulutuksesta vastaavassa ministeriössä hyväksytty hävitystoimenpiteet.

Gayopiskelija Bagdadin yliopistosta on kertonut, että punk-nuoret on virheellisesti yhdistetty homoihin ja lesboihin ja heidät on leimattu satanisteiksi ja verta toisten ranteista imeviksi vampyyreiksi.

Lisää englanniksi Gaystarnewsin jutussa

2 kommenttia

Englantilainen PinkNews kertoi eilen, että syyrialainen sanomalehti on käsitellyt laajasti homokysymystä helmikuun 21. päivän numerossa. Lehti antaa tietoja homon ominaisuuksista: löysä ranne, sormien huomiota herättävä käyttö, istuminen ja jalat naisellisesti ristissä, juoruilu ja kuiskuttelu. Syyrian levottomuudet ja vallankumous ovat antaneet homoille uuden tilaisuuden. Suositussa deittipalvelussa kävijämäärä on viisinkertaistunut.

Aikaisemmin salainen palvelu tiukasti seurasi miesjahdissa olevia miehiä, mutta nyt on tullut tärkeämpää tehtävää ja homoelämä saa rehottaa rauhassa. Taistelualueilta on ollut maassapakoa kohti Damaskosta ja Aleppoa, joten seuraa hakevilla on uudet mahdollisuudet.

Lehden artikkeli on kolmen sivun mittainen. Siinä on myös henkilöiden haastatteluja ja tutkimustietoa homouden syistä. Avioliittopalatsista kerrotaan, että solmittujen avioliittojen määrä on romahtanut. On liian helppo saada saman sukupuolen seuraa. Huonot talousnäkymätkin ovat vaikuttamassa. Homoista tulee "henkistä myrkkyä" syyrialaiseen yhteiskuntaan.

http://www.pinknews.co.uk/2012/03/09/syrian-paper-claims-gays-are-infesting-society-through-uprising/

Kommenttia muokattu: 10.03.2012 klo 09:41
Eikös tuo Irak ole se maa, missä Bush-Usa kuvitteli olevan joukkotuhoaseita ja kävi sen vuoksi suurarmeijan voimin tappamassa tuolla olleen diktaattorin ja demokratisoimassa maan ja saattamassa ihmisoikeudet tuolla kunniaan?

Noh, nyt kootaan kait Koalitio jälleen ja singahdetaan tuonne uudestaan?

Venäjä ja Itä-Eurooppa ortodokseineen ja Saharan eteläpuolinen Afrkka helluntailaisineen myhäilevät, mielestään "pulmusina" nyt samalla.

Kommenttia muokattu: 10.03.2012 klo 13:19