Jopa 100 tapettu Irakissa (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • vaeltaja2006
  • 10.3.2012 9:33
Englantilainen PinkNews kertoi eilen, että syyrialainen sanomalehti on käsitellyt laajasti homokysymystä helmikuun 21. päivän numerossa. Lehti antaa tietoja homon ominaisuuksista: löysä ranne, sormien huomiota herättävä käyttö, istuminen ja jalat naisellisesti ristissä, juoruilu ja kuiskuttelu. Syyrian levottomuudet ja vallankumous ovat antaneet homoille uuden tilaisuuden. Suositussa deittipalvelussa kävijämäärä on viisinkertaistunut.

Aikaisemmin salainen palvelu tiukasti seurasi miesjahdissa olevia miehiä, mutta nyt on tullut tärkeämpää tehtävää ja homoelämä saa rehottaa rauhassa. Taistelualueilta on ollut maassapakoa kohti Damaskosta ja Aleppoa, joten seuraa hakevilla on uudet mahdollisuudet.

Lehden artikkeli on kolmen sivun mittainen. Siinä on myös henkilöiden haastatteluja ja tutkimustietoa homouden syistä. Avioliittopalatsista kerrotaan, että solmittujen avioliittojen määrä on romahtanut. On liian helppo saada saman sukupuolen seuraa. Huonot talousnäkymätkin ovat vaikuttamassa. Homoista tulee "henkistä myrkkyä" syyrialaiseen yhteiskuntaan.

http://www.pinknews.co.uk/2012/03/09/syrian-paper-claims-gays-are-infesting-society-through-uprising/

Kommenttia muokattu: 10.03.2012 klo 09:41
  • 2 / 2
  • human
  • 10.3.2012 13:17
Eikös tuo Irak ole se maa, missä Bush-Usa kuvitteli olevan joukkotuhoaseita ja kävi sen vuoksi suurarmeijan voimin tappamassa tuolla olleen diktaattorin ja demokratisoimassa maan ja saattamassa ihmisoikeudet tuolla kunniaan?

Noh, nyt kootaan kait Koalitio jälleen ja singahdetaan tuonne uudestaan?

Venäjä ja Itä-Eurooppa ortodokseineen ja Saharan eteläpuolinen Afrkka helluntailaisineen myhäilevät, mielestään "pulmusina" nyt samalla.

Kommenttia muokattu: 10.03.2012 klo 13:19