Parisuhteen rekisteröiminen Priden puistojuhlassa

  • Uutinen
  • Pride
  • Ranneliike net

Parisuhteen rekisteröimismahdollisuus HELSINKI PRIDE 2004 -kulttuuriviikon Puistojuhlassa 3.7.2004

Helsingin seudun SETA ry (HeSeta) järjestää 28.6. ? 4.7.2004 perinteisen kulttuuriviikon. HELSINKI PRIDE 2004 -kulttuuriviikko on kaikelle kansalle avoin homo-, lesbo-, bi- ja transkansan tapahtuma, joka kokoaa yhteen saman henkisiä ihmisiä läheltä ja kauempaakin. Tapahtuman järjestävät vuosittain Seksuaalinen tasavertaisuus Seta ry:n jäsenjärjestöt.

Helsingin maistraatilla on parisuhteen rekisteröinnin tiedotuspiste Kaisaniemen puistossa Helsinki Pride 2004 ?tapahtuman Puistojuhlan yhteydessä 3.7.2004. Helsingin maistraatti tarjoaa myös homo- ja lesbopareille mahdollisuuden rekisteröidä parisuhteen siellä.

Idea on tarjota juhlassa mahdollisuus yksityiseen parisuhteen rekisteröimiseen hieman päätapahtumapaikasta sivummalla ja viettää rekisteröimisjuhlaa vaikka piknikin merkeissä Kaisaniemen puiston kauniilla ruohikkoalueilla. Yksi rekisteröinti voidaan suorittaa tapahtumapaikan esiintymislavalla.

Parisuhde on mahdollista rekisteröidä tapahtumassa seuraavien edellytysten täyttyessä:

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

-Parilla pitää olla mukana todistus toimitetusta parisuhteen esteiden tutkinnasta tai se pitää toimittaa Helsingin maistraattiin etukäteen. Esteiden tutkinta kestää seitsemän päivää, joten sitä on pyydettävä viimeistään torstaina 24.6.
-Puistojuhlassa parisuhteen rekisteröintiä hakevan parin tulee olla toimituksen vaatimassa hyvässä fyysisessä ja psyykkisessä kunnossa.
-Parin tulee todistaa tilaisuudessa henkilöllisyytensä.

Yhteydenotot:
Parisuhteen rekisteröinnistä Helsinki Priden Puistojuhlassa kiinnostuneita pyydetään pyytämään esteiden tutkintaa määräaikaan 24.6.2004 mennessä Helsingin maistraatista tai oman kotikuntansa maistraatista.

Osallistumisesta pitää ilmoittaa viimeistään 2.7.2004 Helsingin maistraatille (puh 09 695 44 244), mistä saa myös lisätietoja.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!