Homonatsit ja natsihomot

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 9

Tasan vuosi sitten tästä aiheesta keskusteltiin hetken aikaa ranneliikkeessä.
http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=41&thrdid=5265


Viime kuukausina on monessa tilanteessa tullut vastaan kysymys uusnatsien ja joidenkin homopiirien yhteyksistä. Viime vuonna aiheesta ilmestyi saksankielellä kirja ja kaksi vuotta sitten elokuvaohjaaja Rosa von Praunheim teki aiheesta puolentoista tunnin filmidokumentin. Uusimmat keskustelut on käyty Unkarissa, jossa pride-tapahtuman järjestäjät ovat syyttäneet mm. nahkamiesten ja karhujen nettisivustoa uusnatsimielisyydestä. Suomessa natsimieliset lienevät yksittäistapauksia.

Alkajaisiksi uutinen Dieringhausensita Saksasta. Paikakunta on Düsseldorfin kaakkoispuolella. Siellä on mm. kuuluisa rautatiemuseo ks. Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=lNook5paotU


Äärioikeistossa toimivaa miestä (27) epäillään itäeurooppalaisten nuorten miesten parittamisesta. Hänen taloonsa tehtiin kotitarkastus. Sieltä löytyi neljä nuorukaista: Bulgariasta, Makedoniasta, Puolasta ja Romaniasta. He ovat asuneet ilmaiseksi ja isäntä on välittänyt heitä netin kautta halukkaille homomiehille. Miestä syytetään myös ihmiskaupasta. Ratsiassa löytyi myös uusnatsien propagandamateriaalia.
http://www.oberberg-aktuell.de/show-article.php?iRubrikID=1&iArticleID=77166

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

9 kommenttia

Uusnatsit varoittelevat: yhteiskunta homottuu


Viime vuosina on jo totuttu siihen, että äärikansalliset yhdessä ääriuskonnollisten kanssa riehuvat itäisen Euroopan pride-paraatien liepeillä. Viime vuonna oli isku myös Tukholmassa. Tänä kesänä Helsingin Priden reitin varrella oli yksi rohkea hitler-tervehdystä tekevä natsi.

Uutta ja monelle shokeeraavaa on ollut, että useita Saksan pride-tapahtumia on tänä kesänä häiritty. Rostockissa oli kylttejä "Fuck CSD" ja yöllä oli sprayattu seiniin. Münchenissä 25 uusnatsia häiritsi pride-juhlassa lavan edessä suurien kylttien kanssa. Kylteissä vaadittiin lisää suvaitsevaisuutta heteroperheille, torjuttiin "pakkohomosekuaalistamien" ja toisteltiin samaa kuin itäisessä Euroopassa: "Perhe = isä + äiti + lapsi". Lisäksi oli loukkauksia Münchenin avaramielistä pormestaria vastaan. Jotkut homot eivät sietäneet tätä menoa ja syntyi jonkin verran käsikähmää.

Netissä uusnatsit kehuvat CSD-protestejaan ja pitävät niitä ilmauksina kansan yleisestä mielipiteestä. Vihanlietsominen homoja kohtaan on lisääntynyt. Kölnissä perustettiin jo vuonna 1996 "Kansalaisliike Kölnin puolesta". Todellisuudessa se oli rasistinen ja natsistinen liike, joka vastusti maahanmuuttajia, homoja ja lesboja, aids-tukikeskuksia, ja muitakin vähemmistöjä. Liike on jo päässyt paikalliseen valtuustoon ja virallisissa lausunnoissa ollaan kovin ihmisystävällisiä, vaikka ennen oltiin avoimesti uusnatseja.

Nyt samanlainen liike on syntynyt Müncheniin. Pro München ilmoittaa, että "julkisuudessa provosoivasti esiintyvät homot, lesbot ja muut poikkeavat eivät sovi lasten ja nuorten esikuviksi".

Kölniin on tulossa syyskuun 19.-21. päivinä paljon uusnatseja. Heillä on kongressi, järjestäjänä mm. Pro Köln. Ja teemana on "anti-islamisointi" ja siinä ohessa mietitään myös Kölnin kaupungin "homottumista". Ulkomaisia ääripoliitikkoja tulee paikalle, mm. Filip Dewinter Belgian Vlaams Belangista, Mario Borghezio Italian Lega Nordista ja Jean-Marie Le Pen Ranskan Front Nationalista. Tunnuslauseena on "Työ, perhe, isänmaa".

Entinen kristillisdemokraattinen poliitikko ja patriootti Henry Nitzsche pitää tervehdyssanat ja teemana on: "Ei koskaan enää Saksan johtoon Berliinin multi-kulttuuri-homoja".

Kölnissä on havahduttu vastatoimiin. 80 kapakkaa on jo ilmoittanut: "Ei kaljaa natseille". Myös jotkut homojärjestöt ovat jo mukana vastatoimissa. Yhteisenä tunnuksena on "Pois rasistikongressi Kölnistä".

(BOX 183)


Homot ovat vaikeassa tilanteessa. Toisaalla islaminuskoiset käyvät hakkaamassa homoja, ja uusnatsit vaativat ulkomaalaisten karkottamista, mutta toisaalla uusnatsit hyökkäävät myös homojen kimppuun. Kenen puolelle asettuisi?
  • 2 / 9
  • Ransom
  • 21.8.2008, 11.42
vaeltaja2006: "Viime kuukausina on monessa tilanteessa tullut vastaan kysymys uusnatsien ja joidenkin homopiirien yhteyksistä..."

No jaa, mitäs uutta siinä on? Eikös SA-joukkojen komentaja, Ernst Röhm, ollut varsin avoimesti homo. Sen lisäksi vasallien joukosta löytyi kirjava joukko muuta porukkaa, kuten biseksuaaliksi luokiteltu Karl Ernst, joka oli ollut töissä berliiniläisessä homobaarissa ja joka sai lisänimen Frau Röhrbein johtuen intiimistä suhteestaan Berliinin SA-joukkojen komentajaan Paul Röhrbeiniin. Tosin, tilanne muuttui radikaalisti myöhemmin, kun SS-joukkojen johto teloitutti kaikki nk. Veitsien yön nimellä kulkeneessa välienselvittelyssä.

Italialainen ohjaaja ja homoseksuaali, Luchino Visconti, on muuten sisällyttänyt kuvauksen tuosta välienselvittelystä elokuvaansa La caduta degli dei; siinä SS-joukot murtautuvat keskiaikaiseen linnaan, missä pitäisi olla käynnissä SA-joukkojen kokous, mutta tilanne muistuttaa pikemminkin orgioita. Jotain perää Viscontin leffassa saattaa olla, sillä Hitlerin autonkuljettajan mukaan eräs SA-joukkojen johtohenkilöistä pidätettiin 18-vuotiaan nuorukaisen kanssa samasta sängystä tuona yönä.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ernst_R%C3%B6hm
http://en.wikipedia.org/wiki/Edmund_Heines
http://en.wikipedia.org/wiki/Karl_Ernst
http://www.imdb.com/title/tt0064118/