Joukkoampuminen baarissa Colorado Springsissä Yhdysvalloissa

  • Uutinen
  • Yleiset
  • (päivitetty )
  • Sami Mollgren

Yhdysvalloissa Colorado Springissä Club Q -nimisessä baarissa tapahtuneessa ampumisessa on saanut surmansa viisi ja loukkaantunut 18 ihmistä.

Asiasta kertoo esimerkiksi CNN.

Mediatietojen mukaan tekijä oli aloittanut tulituksen baarin sisällä myöhään lauantai-iltana, juuri ennen puoltayötä paikallista aikaa.

Poliisi järjesti varhain sunnuntaiaamuna (Suomen aikaa päivällä) tiedotustilaisuuden, jossa kerrottiin, että tekijäksi epäilty on otettu kiinni loukkaantuneena ja saa hoitoa sairaalassa. Poliisi ei tuolloin kertonut hyökkäyksen motiivista.

Myöhemmin poliisi on kuvannut tekoa viharikokseksi, ja kertonut 22-vuotiaan epäillyn olevan entuudestaan poliisin tuttu.

Club Q:n Facebook-sivulla kerrotaan tapahtuneen aiheuttamasta järkytyksestä.

Yhdysvaltain keskiosissa sijaitsevassa Coloradon osavaltiossa oleva noin puolen miljoonan asukkaan Colorado Springs on tunnettu esimerkiksi talviurheilupaikkana.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kesäkuussa 2016 orlandolaiseen Pulse-yökerhoon tehtiin aseellinen hyökkäys, jossa 49 ihmistä menehtyi ja 53 haavoittui. Kuluneena vuonna myös Oslossa ja Bratislavassa on hyökätty hlbti-vähemmistöjen baareihin.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!