Hercules kiinni koronan vuoksi

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 5

Koronaviruksen leviämisen kiihtyminen Suomessa on lyhentänyt baarien ja yökerhojen aukioloaikoja. Koko maassa anniskelu päättyy puoliltaöin ja joillain alueilla jo kymmeneltä. Lisäksi asiakaspaikkojen määrä on rajoitettu puoleen.

Yökerho Hercules: ovet kiinni lokakuun ajan

Yökerho Herculeksen omistaja Erkki Koski kertoo Helsingin Sanomille, että Hercules aikoo sulkea ovensa toistaiseksi kokonaan. Kosken mukaan ainoastaan muutamat sovitut tapahtumat järjestetään. Rajoitukset eivät hänen mukaansa mahdollista liiketoimintaa: edellisenä lauantaina sulkemisaika oli kello 24 ja myynti jäi seitsemään prosenttiin edellisestä lauantaista.

Helsinginssä toimivat Room BLVD, Mann's Street ja Fairytale sulkeutuvat iltaisin kello 23. Turussa Suxes on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin kello 18-23. Tamperella Mixei on avoinna keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin 18-23. Pohjois-Pohjanmaalla Oulussa Yöhuikka on auki viikonloppuna yhteen asti.

Helsingin toinen hlbti-yökerho dtm sulki ovensa jo keväällä Mannerheimintien toimipaikassaan, lähinnä meluongelmien vuoksi. Dtm:n on tarkoitus myöhemmin löytää uusi toimipaikka.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

5 kommenttia

FB-sivujensa mukaan Herkku olisi auki perjantaina ja lauantaina, tosin siellä myös sanotaan, että auki oltaisiin kello yhteen asti.
No, eipä sinne ole tullut muutenkaan asiaa.
Liekö jäänyt esille viime viikonlopun tilanne? Kalenterissa näkyy olevan tapahtumina Benjaminin levynjulkkari lauantaille 17.10. ja HGT:n esityksiä sen jälkeen. Saas nähdä, miten uudet kokoontumisrajoitukset vaikuttavat.