Helsinkiläisbaari lahjoittaa puolet voitostaan hyväntekeväisyyteen - ensimmäinen kohde Seta

  • Uutinen
  • Vapaalla
  • Sami Mollgren
  • 1
Publik (kuva: publik.fi)

Helsinkiin huhtikuussa avattu Publik-niminen baari lahjoittaa puolet liikevoitostaan hyväntekeväisyyteen. Kohdetta vaihdetaan muutamia kertoja vuodessa. Ensimmäinen kohde on Seta ry. Ensimmäinen kohde on Seta ry. Asiasta kertoi ensin anniskelualan ammattilaisille suunnattu Shaker.

Baarin verkkosivuilla kerrotaan halusta luoda baarista yhdenvertainen ympäristö.

- Edistääksemme taistelua suvaitsevaisuuden puolesta myös baarin ulkopuolella 50% liikevoitostamme lahjoitetaan eri hyväntekeväisyyskohteisiin, jotka taistelevat vihapuhetta vastaan, kerrotaan baarin verkkosivulla.

Baarin verkkosivuilla kerrotaan myös, että palveluntarjoajilla on mahdollisuus osallistua vihapuheen vastaiseen taisteluun esimerkiksi tuotealennuksilla, jotka lahjoitetaan aina lyhentämättöminä valitulle kohteelle, ja että kuka tahansa voi tulla baariin yhdeksi illaksi töihin ja lahjoittaa palkkansa hyväntekeväisyyteen.

Publik sijaitsee Helsingin Pienellä Roobertinkadulla, The Messin paikalla, johon yrittäjät avasivat 60 asiakaspaikan ravintolan uusitulla iltapainotteisemmalla konseptilla. Tarjolla on yhä myös lounasta.

Soupster Familyn lisäksi ravintolassa ovat mukana Kyrö Distillery Company ja Interbrands Wines & Spirits Oy.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kyrö Distilleryn toimitusjohtaja Miika Lipiäisen johdolla perustettu Suomi Seuraavat 100 -yhteisön tarkoituksena puolestaan on kääntää Suomen ilmapiiri positiivisemmaksi. Kyrö Distilleryn markkinointipäällikkö Sanna Dooley kertoo Markkinointi&Mainonta-julkaisulle, että hyväntekeväisyysbaarin idea on tehdä jotain hyvää konkreettisesti. Setan valintaa ensimmäiseksi kohteeksi hän perustelee sen uranuurtajuudella suvaitsevaisuusasioissa.

Korjaus 26.4. klo 6.24: Korjattu tietoa baarin sijainnista.

Shaker: Drinkkikulttuuria rennolla otteella
Markinointi & Mainonta: Helsinkiläisbaari lahjoittaa puolet liikevoitostaan hyväntekeväisyyteen – taustalla Kyrö Distilleryn perustajia
publik.fi

1 kommenttia

Hienoa! Aivan abfab idea! Toivotaan, ettei taas jokin viranomainen tai verottaja torpeedoi tätäkin ideaa....
ps. paikka taitaa olla kyllä Pikku Roballa, Gloriaa vastapäätä, ei Isolla Roballa