Heterot kantaa, homot vetää.

  • Näkökulma
  • Näkökulma
  • MIMOSA (hetero IHAN

KYLLÄ!

Tervemenoa nuttura helvettiin totesin itselleni lentokentän lähtöselvityksessä, alkamassa oli aikamatka itseensä (ja vähän muihinkin). Edessä glamööri ura pilottien, lukemattomien stujujen ja toinen toistaan nuorempien ja kauniimpien lentoemojen ystävien ympäröimään yksinäiseen maailmaan... (alkuajatuksissa jätin pois sanan YKSINÄISEEN..), tai kenties se on henkilökohtaista tai sitten ihmiset ovat saaneet hyvät valehtelugeenit nahkoihinsa taaperosta lähtien!

Ensimmäiset lähetetyt sähköpostit kavereille käsittivät sanat: kivaa, miehiä, hyvännäköisiä ja homoja. Kaverin kyyninen vastaus kuului "etkö sä eukko tienny et kaikki stujut on homoja?" -no en, tai tiesin mutta en uskonu! Toden totta! Täällä se pieni ja alati pienentyvä heteromiesten joukko yrittää epätoivoisesti todistella olemassaoloaan kantamalla matkalaukkujaan! Siis FAKTA on nyt selvitettävä tietämättömille! Heterot kantaa, homot vetää, että nyt tiedätte (..perässäni juoksee iso heteromiesten lauma veitset kädessä jotka vetävät matkalaukkujaan..auts)

Tunnustaudun homohengariksi! Jokseenkin itseäänkunnioittavana naisena tunnen itseni halutummaksi ja ihanammaksi homojen yhteiskunnassa. Lukemattomat poskipusut, halaukset, kostuumiylistykset, raidoitus- ynnä meikkivoidekeskustelut (tiedäntiedän, ei kaikki homot kaytä meikkiä) ovat saaneet minut tuntemaan itseni yhdeksi heistä (tai heidän yhdeksi meistä), ainainen iloisuus ja extreme biletys ovat saaneet myös miettimään ovatko homot oikeasti sellaisia, saako mällistä niin paljon energiaa vai onko se kulissi? Ehdotuksia ja totuuksia otetaan vastaan, Jos asia kääntyy totuuden puolelle on meikäläiselläkin edessä useampi ateriointi vuodessa nimin. "ajoittaista" selibaattia jopa 18kk, viime aikoina kiireisempää, runkkausta ei lasketa!

Elämä täällä piskuisessa kylässä on saippuaa potenssiin kymmenen. On homosaippuaa ja heterosaippuaa, lepakoista en ole vielä saanut varmuutta, mutta kuten pilotitkin ovat VARMASTI heteroita (tiukasti kaapissa, ovi lukossa, avain nielaistuna) on myös lentoemännän ammatti imelletty ultraseksuaaliksi sekoiluksi matkustajien ja niiden heteropilottien kanssa. Tiedän varmuudella yhden pilotin joka on mukana sekä hetero- että homosaippuassa, terveisiä äidille! Myönnettävä on että vasta viime viikon aikana muuan viisas homo kertoi minulle että on ottajia ja antajia! Täysin hölmistyneenä aloin ajattelemaan homojen seksielämää, vannoin että hankin homopornoa vapaapäivieni ratoksi, lupaus on vielä jäänyt täyttämättä, ehdotuksia? Täällä homot hallitsevat. Nuo piskuiset heteromiehet itkevät kateuksissaan että saisivat huomiota naisilta yhtä paljon kun muotitietoiset homo-ottajat ja -antajat! Nuo heteroressukat seisovat baarin aulassa yrittäen käännyttää naiset pauloihinsa homomiesten keinoin, todeten epäonnistuvansa kun kaunis homopoika saa illan viimeisen hitaan baarin isopovisimmalta muisulta...kyllä niitä mahtaa vituttaa!! Tosin noilla heteropiloteilla on aika monta lehmää ojassa eli sängyssä ja viides lehmä kotimaassa lasten kanssa nauttimassa isin saavutuksista...

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mutta kuten totesin, homot hallitsevat tätä maailmaa, homot antavat vinkkejä heteronäädille naisten iskemisessä (heterot eivät tätä TOSIASIAA myönnä), taidankin huomenna lainata homoystäväni paitaa "tell your boyfriend to stop calling me", ja niinkuin sanonta kuuluu: se mikä erottaa kaksi seksimaanikkoa ja neljä huoraa on lentokoneen ohjaamon ovi!

Terveisiä siis nuttura helvetista!

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!