Munahaukat ja bi-miehet

  • Näkökulma
  • Näkökulma
  • Nallu

Aika ajoin kuulee tapauksia jossa bi-miesten kimpussa pyörii lauma munannälkäisiä eukkoja joiden ajatusmaailmaan ei vain yksinkertaisesti mahdu, että mies voi olla suhteessa myös toiseen mieheen. Nämä miehet lasketaan vapaaksi riistaksi eikä munahaukalle missään vaiheessa tule mieleen, että tilanteessa voi olla vähän muutakin, kuin hänen kertahimonsa ja sen vastapuoli. Bi-miehen kaverin tunteet eivät merkitse mitään, vaan saalistusta käydään suoraan hänen silmiensä alla ja joskus jopa hänen kotonaan mikäli joku tällaisen jostain syystä kutsuu vieraaksi.

Avoimesti suhteessa oleville miehille tämä ei välttämättä ole kovinkaan suuri ongelma, koska siinä tapauksessa saalistavalle kutinahaaralle voi sanoa suoraan, että suksipa susille ja jätä homma siihen. Kaapissa olevalle, esimerkiksi vanhemmalle miehelle, tämä voi taas olla hyvinkin hankala ja inhottava tilanne, koska ei voi sanoa mitään ja pitää vain kestää. Naikkonen saa tästä puolestaan käsityksen, että homma on täysin sallittua ja jatkaa kunnes joltakulta palaa pinna tai hän saa miehen sänkyynsä. Munahaukka ei vaan tässäkään kohtaa tajua rikkovansa mahdollisesti hyvinkin hienon suhteen ja pahimmassa tapauksessa menee jopa kehuskelemaan saavutuksestaan miehen . viimeistään siinä kohtaa entiselle - kumppanille. Eikä hänelle juolahda siinäkään kohtaan mitään mieleen, kun toinen nieleskelee hiljaa kuunnellessaan munahaukan tilitystä aikaansaamastaan panosta. Kertalaakilla tämä pitkäkyntinen, tunteeton kana saa tuhottua kaiken sen mitä toiset ovat mahdollisesti vuosia rakentaneet ja suunnitelleet yhdessä. Ei, tällainenhan ei voi ylipäätään olla edes mahdollista, koska homoillahan ei ole tunteita ja he vain harrastavat seksiä aina kun ovat yhdessä. Homothan ovat tunnetusti tunteettomia spermanluovuttajia joille mikään ei merkitse mitään.

Mitä tämä kyseinen naikkonen tekisi siinä tilanteessa, kun hänen miehensä olisi bi ja homo tulisi vikittelemään tätä. mahdollisesti vielä siinä onnistuen. Melko varmasti haussa olisi avioero, sohvakaluston jakaminen ja käsittämätön mustasukkaisuuden kierre joka parhaassa tapauksessa johtaa jommankumman lähestymiskieltoon ja lasten menetykseen. Tilanne on kohtalaisen sama miesten välisissä suhteissa, mutta kaikki tuo on pidettävä omana tietonaan ja hyvin raskaat ja tunnepitoiset tilanteet tulee vain kestää ja vaikkapa huuhdella viinan avulla pois mielestä. Tosin tämä kaikki on kuitenkin käsiteltävä jossain vaiheessa. yksin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kaikkihan on niin kauan ihan hyvin, kun miesten suhde perustuu luottamukseen, mutta kun kaapissa olevalle miehelle aletaan vihjailla homoudesta munahaukan joutuessa nostamaan panoksia, niin kaikki tietävät tuloksen. Mies joko tulee kaapista tai kyseiseen munahaukkaan ja se on siinä. Onpa sitä joutunut kuuntelemaan joskus vierestä, miten tällainen epäonnistunut naispuolinen yksilö kehuskelee saavutuksellaan ja saavutuksen kumppani on istunut samassa pöydässä ja kuullut tilanteesta ensimmäisen kerran juuri sillä hetkellä. Ei ole kiva seurata vierestä miten kaverin maailma käytännössä katsoen leviää käsiin siinä kohtaa ja iloinen ilta muuttuu pettymyksiksi, epäilyksiksi ja suruksi. Munahaukka ei tässä tilanteessa vieläkään tajua mitä on tapahtunut ja pyrkii tietenkin lohduttamaan kaveria. Tästä seurasi vähemmän miellyttävä käynti polilla ja poliisilla. Ilta loppui kaikkien osalta siihen ja kahden osalta kaikki muukin.

Mikäli ihmiset ajattelisivat enemmän ylä- kuin alapäällään tällaisia tilanteita ei tulisi ja kaikki pystyisivät olemaan keskenään tuttavia ja jopa erittäin hyviä ystäviä. Tähän ei oikein voi muuta todeta kuin miten tyhmäksi ihminen voi ylipäätään heittäytyä?

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!