Anti-gender -liikehdintä ja sen vaikutukset Suomessa (juttukommentit)

  • 1 / 2
  • oscari
  • oscari
  • 1.7.2024 0:12
Erinomaisen mielenkiintoinen ja valaiseva artikkeli. Tekijöille suuri ja kaunis kiitos!
Aito avioliitto -porukkahan oikein listasi toissa kevään Eduskuntavaaleihin noita antigender-ehdokkaita ja listassa on mukana nykyhallituksen ministereitäkin, sekä monia, puoluerekisteristä äärijärjestönä poistetun sinimusta-liikkeen jäseniä

https://aitoavioliitto.fi/artikkelit/aanesta-perhemyonteista-ehdokasta/

Pride-viikollahan tuon äärimielis-liikkeen edustajat ajeluttivat vihapuhetekstein varustettua peräkärryään ainakin Helsingissä. Lauantaina 29. kesäkuuta he ajoivat sitten vähemmistöihmisvastaisten julistustensa peräkärryn Kampissa skeittitapahtumaan, jonka tapahtumasäännöissä oli Turvallisen tilan periaatteet, eli mm. syrjimättömän tapahtumatilan periaatteet. Skeittarit sitten raivostuivat tuollaisille provokaattoreille ja sysäsivät vihapuhetekstien julisteet peräkärrystä.
Nyt sitten nuo äärimieliset mekastavat "uskonnon ja mielipiteen vapaudellaan" ja asiasta uutisoitukin ja uutiskommenteissa, sekä somekanavillaan he jylläävät.

Vaikka toimintansa ja julistuksensa muistuttavat läheisesti Putinismin hyväveljen, Moskovan patriarkka Kirillinkin vihapuheita seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen ihmisiä vastaan.