Uganda: Seksuaali- ja sukupuoli­vähemmistöihin kuuluvaksi tunnustautumista suunnitellaan kriminalisoitavaksi (juttukommentit)

Uganda !! Ihmettelen miksi olet olemassa valtiona ! Olemisesi pitäisi lailla kieltää...Kyllä Amnestyn jo pitäisi puuttua !! Jokaisella valtiolla pitäisi olla Ihmisoikeudet..Muillakin kuin kuin heteroilla ja lesboilla !!!!
Kuten historiasta, kansainvälisistä uutisista ja myös Ranneliikkeen uutisista tiedämme, Ugandan kristillis-armottoman tilanteen takanahan ovat pohjana 1800-luvulta viktoriaanisen siirtomaaemäntä-Britannian kovat homotuomiolait (tuollahan oli 1800-luvulla "sodomialaissakin" jopa kuolemantuomiokin).

Lisäksi jenkkiläläinen armoton evankelikaalisuus, ml. helluntailaisuus alkoivat jo etenkin 1900-luvun lopullakin agitoida hyvin julmia kristillisiä tuomioita seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille, niin Afrikassa kuin Euroopassakin (saivat vaikutettua mm. Liettuaan, Moldovaan ja muihinkin, kait Venäjälläkin). Noitten käsialaahan olivat Ugandaan ehdotuksen kuolemantuomiolaistakin 2000-luvun alkupuolella. Ja samat tahot vaikuttavat Nigeriassa ja muuallakin Afrikassakin.

Eivätkä viettomia ole meiltäkään homofobista lähetystyötä Afrikassakin tekevät kristilliset järjestöt. Harrastavathan nuo täälläkin kristillisen armottomuuden julistamista.

Muistutuksena pari, Ugandan huonon kehityksen taustoja valaisevaa kirjoitusta täällä Ranneliikkeessä.

https://ranneliike.net/nakokulmat/4160/amerikkalaiset-vihanlietsojat-ottivat-kohteekseen-afrikan

https://ranneliike.net/nakokulmat/10798/ugandan-homofobiakehitysta-on-valillisesti-tuettu-myos-suomesta
Olkoon mikä vaan Ugandan laki, mutta toivoisin ettette julkaise tällaisia uutisia sivustollanne !! Pistää vihaksi tämmöinen homokielteisyyden ylistäminen !! Ei minulla muuta - tällä kertaa !!
 • 4 / 20
 • Kolmoisritti
 • 22.3.2023 3:13
Moni homo on itseasiassa aktiivikristitty. Moni uskoo Jumalaan. Muistan omasta nuoruudesta, miten olin hämmästynyt kuinka oltiin käyty Raamattuleireillä Ryttylässä ja osattiin hengellisiä lauluja ja virsiä. Se oli melko tavallista. Sitten muistan, että tuli näitä vaihtoehtoripareita. Minulla oli tuttuja, jotka kertoivat kokeneensa oman suhteensa ” Jumalan johdatuksena”, mitä minä en ikinä olisi uskaltanut sanoa.
Minulle usko ja nämä tällaiset ovat olleet hyvin vaikeata sisäistää.
Nyt olen ehkä tajunnut jotain. Esimerkiksi, että kristinusko painottaa kastetta, missä saa kaiken, myös uskon. Minulle tätä ei ole kerrottu. Mietin varmaan 30 vuotta, että mistä se usko tulee. Mitä tulee noihin julmiin homojen vainoamisiin, niin ne ovat jotain outoa ja kummallista. Yksinkertaisesti helppo kohde. Liian helppo kohde. Tämmöinen tarve mustamaalata ja tuhota elämiä on aina epäilyttävää. Kun ajattelee, miten paljon pahaa heteromiehet tekevät naisille, kun mainitaan femiside. Siitä ei uskovaiset ulvo mitään! Silloin on jotakin pahasti vinossa. Kytkeytyvätkö äärioikeistolaiset poliittiset mielipiteet äärifundamentalismiin? Jos, niin miksi. Minusta Jeesus oli hyvin radikaali, kun pyysi antamaan kaiken omaisuutensa pois ja elämään rutiköyhänä. Minusta se on edelleen hyvin radikaalia ja vallankumouksellista. Suits you? Maailma säästyy.
Suomessa meidän homojen tulee olla kristinuskoa enemmän huolissaan islaminuskoisten hurjasta lisääntymisestä. Näiden maahanmuuttajien asenteet homoja kohtaan ovat vaarallisia ja väkivaltaisia. Minua kiusattiin koulussa 80-luvulla homouden takia mutta se oli aika lievää kiusaamista. Nyt kun koulut täynnä muslimeja jotka muutenkin kiusaavat kantiksia voin vaan kuvitella miten vaikeaa sukupuolivähemmistöön kuuluvilla lapsilla nykyään on ja tulee vaikenemaan jos sosiaalitukiin perustuvaa maahanmuuttoa ei lopeteta.

https://www.lansivayla.fi/paikalliset/4470762

Koulut: Väkivaltaa, rauhattomuutta ja rasismisyytöksiä. Kaksi isää kertoo lasten kokemuksista.

"Isien mukaan häiriköt ovat tavallisesti maahanmuuttajataustaisia lapsia, jotka eivät pärjää muun luokan mukana eivätkä saa tarvittavaa tukea."

Mellunmäen imaamina toimiva Abbas Bahmanpour totesi Ylen Islam-illassa suorasanaisesti, että homoseksuaalisuus on kielletty, ja että siitä seuraa shariassa kuolemanrangaistus.

https://www.suomenuutiset.fi/suomeen-sharia-ja-homoilta-henki-pois-demarikansanedustaja-puhkesi-nauramaan/

Itse olen aina äänestänyt vihreitä ja vasemmistoliittoa mutta nyt on pakko äänestää Perussuomalaisia kun ns järkipuolueet eivät näytä tekevän asialle mitään. Toivon että PS voittaa vaalit. Tässä linkki mielenkiintoiseen twitter-kyselyyn jossa lesbonainen kysee perussuomalaisten kantaa tasa-arvoiseen avioliittolakiin: https://twitter.com/lfromthenorth/status/1637835188892737536?s=46&t=LuERV72Sp9e000H-ituhtg
 • 6 / 20
 • Kuormuri Karhu
 • 24.3.2023 7:35
Persutrollin hurskastelu ei tehoa. Eduskunnan pöytäkirjoista voi käydä tsekkaamassa että puolue on johdonmukaisesti ihmisoikeuksia ja tasa-arvoa vastaan. Täältä menee ääni nyt ja jatkossa vasemmistolle.
Perus(epä)suomalaisissahan on nimenomaan helluntailaisia, eli Jenkkilästä tulleen lahkon harrastajia, ja helluntailaiset ovat homovastaisia - senhän sai tuta persujen Tynkkynenkin. Helluntailaiset, evankelikaaliset agitoivat tuolla Ugandassakin noita vihalakeja, kuten muuallakin.

Persujen olisi syytä ottiia peilit kätösiinsä ja katsoa rehellisesti, mihin johti viimeksi persujen hallituksessa olo, kun persut silloin vaativat turvapaikanhakijoiden suomenkielen opetuksen minimoimista vain 1 viikkotuntiin. Sillähän oli seurauksensa ja persut nyt sitten rääkyvät ja syyttelevät siitä muita, kuin itseään, eli tuon aiheuttajatahoa. Jos suomea halutaan opittavan, on pätevää opetusta ja päteviä oppimateriaaleja järjestettävä, eikä jättää asiaa täysin retuperälle "herran haltuun".

Monikohan persuista osaa hyvin ruotsia ja englantia, vaikka heille niitä on kouluissa opetettu - mutta ovatko olleet oppimattomia? ja vain sitten mekastavat ja kiusaavat ihmisiä vastuunottokyvyttömillä politiikoillaan.
Tämä on totta, että vaaditaan sharia-lakia ja omaa pankkia. Kumpaakaan en hyväksyisi. Silloin tulee rahoitusta vanhoillisista muslimimaista-ja lisää moskeijoita eli valloitetaan alueita. Siinä on riskinsä eli radikalisoituminen. Ruotsissa maahanmuuttajiin on pumpattu miljardeja laihoin tuloksin. Kun tullaan rutiköyhistä maista tai suoraan "puskasta", niin ei ole edellytyksiä pärjätä. Useinhan arabinaisilla ei ole koulutusta mihinkään ja he joutuvat sen asian eteen, että kotona olemista ei arvosteta länsimaissa samalla tavalla kuin kotimaassa eli kotiäidin roolia: naapurit käyvät kaikki töissä. Naiset liikkuvat ulkona. Se on kova asia, minkä eteen joutuu kielitaidottomana tai lukutaidottomana. Miten siinä osaa tukea omia lapsiaan, jotka jengiytyvät eikä tiedä, missä ovat ja liikkuvat? Ihan pihalla. Ihmisen arvo mitataan, että on työssäkäyvä palkansaaja, kun valtio haluaa verotuloja. Siivojaankin työ vaatii ammattitaitoa. Sitten on tämä seikka, että eletään kahdessa maassa kaksin passein. Siihenkin tulisi puuttua jotenkin, ettei voi hyväksikäyttää kahta yhteiskuntajärjestelmää.
Suomalainen on yleensä sellainen, että haluaa tehdä työnsä hyvin, mutta toisista kulttuureista tulevilla saattaa olla aivan eri tavoitteet. Yksi ugandalainen tokaisi minulle kauan sitten, että "meillä opiskellaan, ettei tarvitse tehdä töitä!". Silloin alkaa laatu kärsiä ja pudota. Tämä on maahanmuuton ongelma, kun puhutaan työperäisestä maahanmuutosta: mihin tasoon pyritään! Ovatko tavoitteet yhtäläiset? Kuka katsoo perään? Mitä jos tulee virheitä, kuten Kreikassa, missä yksityistämisen seurauksena tuli paha junaonnettomuus. Vakavia asioita. Suomalainen on usein alansa osaaja.
Mitä tekee, kun silmä välttää? Suomalaiset tekevät ihan eri tahtiin työtä mukisematta ja vähällä työntekijämäärällä, että, kun menee vaikka Roomaan, niin ravintolassa yksi antaa ruokailuvälineet ja toinen ottaa tilauksen, kokki tekee ruoan ja neljäs tarjoilee. Koko perhe ja muutama sukulainen yhdessä pikku kahvilassa. Salaattilautaselle tulee kallis hinta. Ketä tässä höynäytetään? Turistia, joka suostuu maksamaan sen tähtitieteellisen hintaisen salaattinsa. Kun on pätäkkää, millä mällätä. Sitä saa mitä tilaa, sanotaan.
Homomiehellä on valtavat vastavoimat vastassa. Kun ajattelee, miten vahva kannatus katolilaisuudella on maailmassa ja miten kovasti Paavi tekee työtä, ettei maat luisu heidän ulottumattomiinsa: milloin missäkin pyllistelemässä ja suutelemassa jalkoja. Paavia lähes palvotaan köyhissä afrikkalaisissa maissa. Sitten on tämä, miten pedofiliaskandaalit yritetään lakaista samalla maton alle, ettei vain vaadita kalliita korvauksia. Minusta pedofilia on katolilaisuudessa kammottavaa, koska ne tappaa niitä lapsia, kuten Kanadassa tehtiin. Sitten se pitäisi antaa anteeksi: rutiköyhät intiaaniperheet, joilta lapset otettiin joko salaa tai väkisin! Paavi on pahuuden yksi ilmentymä, minusta. Mitä kaikkea siellä vielä on? Samalla pussaillaan Jeesus nukkea seimestä messuissa...miehet jonossa. Mutta tämän kirkon valtaa ei horjuta mikään eikä kukaan, vaikka pedofilian uhreja olisi miljoona. No rahat ovat tallessa Vatikaanivaltiossa. Niitä ei kaappaa kukaan.
Putin on näyttänyt millaisia raakalaisia voi olla valtion johdossa. Tällaisia on muuallakin. Tämä on iso ongelma ja este. Siinä jos yrittää muutosta, tapetaan ja menee lankkuihin. Tämä on aivan tavallista joka puolella maailmaa-ja varsinkin esimerkiksi Etelä-Ameriikassa.
Vastustan ateistina ihan kaikkia uskontoja ja persuja äänestän nyt ensimmäisen kerran enkä identifoidu persuksi sen enempää kuin vasemmistoliittolaiseksi viime vaalien jälkeen. Silmät on vaan auenneet viime aikoina käytyäni Itiksessä ja juteltua kavereideni kanssa jotka asuvat mamualuiella. Olen itse elänyt keskustassa kuplassa näkemättä mitä tapahtuu. Kaverini lapsi on tarharyhmässään ainoa suomenkielinen, toinen kaveri koulussa jossa puolet luokasta ei osaa suomea ja muslimit kiusaavat päivittäin. Esim Vasemmistoliittoa äänestämällä homot ampuu itseään omaan jalkaan. Helsingin listalla hijabiin pukeutuva somalinainen ja islamilaista pankkia kannattava sekä translakia vastustanut Suldaan Said Ahmed. Oletteko Itäkeskuksessa käyneet? Kauppakeskus on kuin Islam-keskus. Ainakaan kristittyjä ei tarvitse katsella julistamassa uskoaan joka paikassa julkisesti päivitttäin. Itä-Hki varsinkin täynnä homovastaistaista islamia ylistäviin burkhiin pukeutuneita naisia. Ei näytä Suomi enää uskonnollisesti neutraalille eikä turvalliselle sukupuolivähemmistöille tai naisille, tällä viikolla jo kolme uutista taas muslimien tekemistä raiskaustuomioista.
Euroopan unioni jakaa Ugandalle avustusta yli 100 miljoonaa € . Euroopan komissio on täysin itsenäinen elin eikä sen toimiin ilmeisesti voi puuttua. Tästä voisi kuitenkin yrittää valittaa.
Ugandassa ja Afrikassa laajemminkin syntipukki löytyy Yhdysvalloista (perisyntisen raamatun jatkona)
https://www.msnbc.com/opinion/msnbc-opinion/uganda-anti-lgbtq-bill-rcna76630

Scott Lively ja agitaattoriporukka evankelikaalisista on kylvänyt vihan siemeniiän ja erityisesti väisttämä-strategiallaan että "lapsia ja nuoria vikitellään seksuaalivähemmistöihin ..." ja kuinka sitten evankelikaalisilla ja muilla kristityillä on tehtävä estää tuota. Tässä 2014 kerrontaa:
https://www.theguardian.com/world/video/2014/feb/25/us-evangelical-missionaries-gays-uganda-video

https://www.msnbc.com/opinion/msnbc-opinion/uganda-anti-lgbtq-bill-rcna76630

Desmond Tutu, soraäänineen noihin on kuollut ja evankelikaaliset kristillis-pirut mekastavat kovaa taa.
https://foreignpolicy.com/2023/03/19/africa-uganda-evangelicals-homophobia-antigay-bill/

https://www.independent.co.uk/news/world/africa/how-uganda-was-seduced-by-antigay-conservative-evangelicals-9193593.html

https://www.thepinknews.com/2023/03/25/uganda-lgbtq-bill-evangelical-christians/

Nuo evankelikaaliset myös ovat puuhanneet yhdessä saman agendansa parissa ääri-islamistienkin kanssa ja ortodoksi-kristittyjen kanssa; kauppasivat angstinsa Venäjällekin Putinin hallinnolle taannoin.
persuilla vain on se ongelmansa, että heissä on korostuneesti helluntailaisia, jotka ovat homofobisia ja helluntailaisuus peräisin Yhdysvalloista ja sukua siellä evankelikaalisiin, eli juuri homofobiapääpukareihin.

Meillä maahanmuuttajissa on paljon eroja seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin suhtautumisen osalta. Meillehän on nimittäin tullut juurikin paljon muslimimaista pakolaisia, jotka ovat ateistisia, eivät uskonnollisia eli ovat yhtä maallistuneita kuin mekin. He ovat hyvinkin yhdenvertaisuuden kannalla, ihan käytännössäkin.

Itse olen ollut jutuissa monien lähi-itätaustaisten kanssa ja en ole kohdannut mitään agressiivista suhtautumista kertaakaan. Heistä uskonnollisemmat ja heterot ovat sanoneet ystävällisestti etteivät itse ole homoja tms. ja että minun seksuaalisuusasia on minun oma asia, eikä yksikään ole tuominnut tms.

Toki jotkut äärimieliset ovat äärimielisiä, mutta täällä on Lähi-idän seksuaalivähemmistötaustaisia myös "eksynyt" mukaan joihinkin lahkoiihin, helluntailaaisten tms. pariin ja he ovat visusti kaapissa niissä. Eli samaa kuin islamistienkin keskuudessa.

Mitään islamin ylistystä en ole kyllä nähnyt Itiksessä tai muualla käydessä, paitsi niitä hijab/burkha naisia. Parasta meidän on välttää heistä eristäytymistä, sillä heidän erilleen jättäminen on varma tae heidän eristymiselleen, eli kuten somalilaisten kanssa on käynyt.

Itse olin tuttavien kanssa helmikuulla Itiksen viereen Puhokseen viime syksynä perustetussa isohkossa, hienossa juhlapartykeskuksessa, Kirkuks Star's, jossa oli Lähi-itä-partymusiikkien juhla. Paikassa on anniskelukin ja siellä oli "tupa täynnä", pöytiin tarjoilu-illallispäivällinen, sekä 3 lauluartistia (joista yhtenä palestiinalaistaustainen, avoimesti naisrakas naislaulaja, hyvinkin suosittu), bändi ja dj esittivät tanssimusiikkeja useamman tunnin ajan, ihmiset tanssivat, paikalla oli myös 2 lähi-itätaustaista trans-naista, valtaosa naisista ilman mitään huiveja ja naiset, miehet tanssittiin yhdessä, partymusiikkia. Kaksi irakilaismiestä pyysi muakin heti tanssimaan mukaansa kun kuulivat että osaan kyllä cobi/chobi-tanssiakin; tuo käsi kädessä tanssittava on mukavaa ja assyrialaisilta asti hengissä suosiossa pysynyt, eli siis monituhatvuotista suosikkitanssia.

Tässä videossa keskikohdassa "perus"chobia. Variaatioita on.
https://www.youtube.com/watch?v=GBTRmaY-iDA&t=439s

uskomuksia ei pidä päästää eristäytymään, puuhaamaan omillaan, vaan ihmisten kanssa on syytä olla yhdessä, maallisen mukavasti. Muuten käy niin että Somalimaassa ovat enempi tätä nykyään liberaaleja, kuin täällä - ja se on osin meidän vikaammekin.

P.S. Libanonissahan on jonkun vuoden ollut ilmiönä jo Dabke-Prinsessa, eli dabke-ltanssiletkoja suvereenisti ja suositusta johtava nainen (ei tosin ensimmäinen laatuaan ja Syyriassa, Libanonissa muitakin ollut aiemminkin) ja muslimi-mammat ja -miehet tykkäävät - ja dabkehan on ikivanhan monituhatvuotinen tanssi, yhä elossa ja suosiossa ... ja heh, heh, käsi kädessä, kylki kyljessä varsin miehekkäänkin, "homoisankin" mukava
https://www.youtube.com/watch?v=YpD04M7BEaA&t=167s

Dabke tekisi täälläkin koulujen välitunneillekin, liikuttajaksi, ihan helvetin hyvää - sitä ovat tanssineet ikiajat perinteisesti sekä naiset että miehet, kaikenikäisetkin yhdessä - ja onhan sekin varmasti lähellä suomalaisiakin perinteisiä kansantanssejamme, etenkin ennen 1200-lukuva hyviltä juhlinta-ajoiltamme
https://www.youtube.com/watch?v=EWZBLBIUPw0

Ensi kesänä sitten, ihan miesjoukollakin paidatta dabkeamaan
https://www.youtube.com/watch?v=YJwDuspbQ9o

mm. Reem Al-Sawas on kovasti suosiossa nykyään
https://www.youtube.com/watch?v=8Ix65gFNJz8

Suomen oppimisen ja opetuksen peri-ongelma Suomessa on se, ettei täällä osata opettaa oikein, eikä ole tehty vieraskielisille soveltuvia oppimateriaaleja, vaan vängätään opettaa kuin suomenkielisille suomen tunnilla, samoilla kirjoilla (eikä siis kuten meille opetetaan vieraita kieliä). Käsittämätöntä, miksei tuota opetuksen ongelmallisuutta korjata.
"Suomen oppimisen ja opetuksen peri-ongelma Suomessa on se, ettei täällä osata opettaa oikein, eikä ole tehty vieraskielisille soveltuvia oppimateriaaleja, vaan vängätään opettaa kuin suomenkielisille suomen tunnilla, samoilla kirjoilla (eikä siis kuten meille opetetaan vieraita kieliä). Käsittämätöntä, miksei tuota opetuksen ongelmallisuutta korjata."

Kyllä. Tämä ongelma lähtee jo varhaiskasvatuksesta. Ystäväni poika on pääkaupunkiseutulaisessa päiväkodissaan tarharyhmässään ainoa suomenkielinen, muut lapset kieltä osaamattomia afrikkalaisia. Poika osaa jo myös lukea ja kirjoittaa ja nyt vanhemmat pelkäävät taantumista tässä seurassa. Tämä tilanne ja kehitys ei ole hyväksi suomalaisille lapsillekaan. Onneksi kävin koulut 80/90-luvulla. Pelottaa ajatella mitä tämä tulee olemaan 10v päästä kun jo nyt tilanne tämä tarhoissa ja useissa kouluissa varsinkin PK-seudulla.

Ja jos humanitaarista maahanmuuttoa ei aleta rajoittamaan muiden pohjoismaiden malliin islam tulee lisääntymään ja se ei tuo hyvää naisille tai sukupuolivähemmistöille. Onneksi Suomeen islamilaista pankkia vaatinut vasemmiston muslimi Suldaan Said Ahmed ja homoja pilkannut Mellunmäen homovastaisessa moskeijassa vaalityötä tehnyt sdp:n muslimi Hussein Al-Taee tippuivat eduskunnasta.

Ylen Islam-ilta käynnisti keskustelun: "Hyväksyttekö homoseksuaalien teloittamisen?"

Ajankohtaisen kakkosen Islam-ilta herätti toden teolla nettikeskustelijat. Sosiaalisessa mediassa kärkeen on noussut varsinkin islamin suhtautuminen seksuaalivähemmistöihin.

https://yle.fi/a/3-6913502

Eikö ole muuten hienoa että persuissa nyt kaksi homoa eduskunnassa? Uutena miehen kanssa seurusteleva komea 26-vuotias ateisti Joakim Wigelius :) https://twitter.com/joakimvigelius/status/1235918453959200768?s=46&t=LuERV72Sp9e000H-ituhtg
 • 14 / 20
 • Kolmoisritti
 • 12.4.2023 16:39
Perussuomalaisia äänestäminen on minusta sama kuin ampuisi omaan jalkaansa. He ajavat minusta Suomea kohti ultrakapitalismia käsi kädessä Kokoomuksen kanssa: rikkaat rikastuvat ja nimenomaan naiset köyhtyvät; hyvinvointivaltiota tullaan ajamaan rytinällä alas. SDP on sama kuin SAK, joten miesvaltaisilla aloilla ei ole huolen häivää, koska kovapalkkaisina duunareina pätäkkää löytyy ja hyvät eläkkeet. Kokoomuksen kansanedustajista suurin osa ajaa pillurallia sekä kunnissa hallituksissa/valtuustoissa että eduskunnassa eli saavat hyvät ansiot. Vain eduskuntatyöstä tekeviä on murto- osa.
 • 16 / 20
 • Kolmoisritti
 • 10.5.2023 13:14
Tänne voi valittaa verkkolomakkeella ja sitten oikeusasiamiehelle sen jälkeen.

Komission pelastuspalveluasioiden ja humanitaarisen avun operaatioiden pääosaston postiosoite on seuraava:
EU:n pelastuspalveluasioiden ja humanitaarisen avun operaatioiden pääosasto (ECHO) Euroopan komissio
B-1049 Bryssel
BELGIA

Vaihtoehtoisesti voitte käyttää verkkoyhteydenottolomaketta, joka on saatavilla osoitteessa https://civil-protection-humanitarian-aid.ec.europa.eu/who/contact_fi.
Ellette saatyydyttäväävastaustakomissioltakohtuullisessaajassa,voittetämän jälkeen tehdä asiasta kantelun oikeusasiamiehelle.
"Eikö ole muuten hienoa että persuissa nyt kaksi homoa eduskunnassa? Uutena miehen kanssa seurusteleva komea 26-vuotias ateisti Joakim Wigelius :) https://twitter.com/joakimvigelius/status/1235918453959200768?s=46&t=LuERV72Sp9e000H-ituhtg"

No eipä umpi-kristittyjen Räsästen puolustelija yhtään uskonnoista vapaalta ainakaan vaikuta. Mutta persuihinhan tuntuu kerääntyvät juurikin ristiriitaista porukkaa. Onhan siellä viljalti maahanmuuttajauskontolahko-helluntailaisuuden harrastajia.
Ugandassahan äskettäin maan pressa allekirjoitti nuo kristilliset lähimmäisenrakkaudettoman ankarat homotuomiolait ja voimaantuloon 15 päivää. .

Ja niitä agitoimassa ovat olleet evankelikaalis-helluntailaiset oikein Suomenkin valtion tuella, valitetavavasti.

https://www.maailma.net/uutiset/selvitys-lansimaiset-avunantajat-ovat-rahoittaneet-ugandassa-homofobiaa-levittavia

https://www.maailma.net/uutiset/sateenkaarioikeuksien-vastainen-liike-vahvistaa-otettaan-afrikan-maissa-ihmiset-kokevat

Nuohan kristilliset tahot toimivat myös yhteistyössä islamisti-homofobienkin kanssa, eli yhtä ja samaa abrahamista luonnottomuutta.

Persut valmistautuvatkin meillä vimmatusti ugandalaisten homopakolaisten torppaamiseen, kun erityisesti persuissa olevat helluntailaiset ovat agitoineet Ugandassa homofobioitten kärjistymisiä äärimmilleen.
"Eikö ole muuten hienoa että persuissa nyt kaksi homoa eduskunnassa? Uutena miehen kanssa seurusteleva komea 26-vuotias ateisti Joakim Wigelius :) https://twitter.com/joakimvigelius/status/1235918453959200768?s=46&t=LuERV72Sp9e000H-ituhtg"

Human "No eipä umpi-kristittyjen Räsästen puolustelija yhtään uskonnoista vapaalta ainakaan vaikuta."

Aika harvoin uskikset jumaliansa kieltää joten eiköhän Vigelius ole sanansa mittainen jos ateistiksi julistautuu samalla kaapista ulos tullessaan. On rehdinoloinen älykäs ja suorasanainen kaveri, katsopa vaikka tiktokista tämän komean miehen kanssa seurustelevan nuoren persumiehen videoita :)