• Laika

What would Brian Boytano do?

Kirjoitetaanko se edes Boytano vai Boitano? Sama kai tuo, ajatus on tärkein.

Oon aina ihan mehuissani La Resistance-laulun aikana. :D En tiedä miksi, mulla on joku ihme fetissi vapaustaistelijoihin. Joskus 16 ja 20 ikävuoden välillä näin lähestulkoon pelkästään sellaisia uniakin. Aina joku vapaustaistelu tai kapina ja minä tietty kapinallisten puolella, yleensä johtajana. Että ne oli kivoja. n.n

Sama oli Prätkähiirien kolme viimeistä jaksoa, Olipa kerran Marsissa 1-3. Parhaat jaksot. <3 Tahtoo ne! Mutta mistään ei löydy, Ganjuskalla on kuulemma nauhalla mutta mitenhän ne saisi mullekin kopsittua. o.- Pitää pohtia. Enihuu, ykkösjakson lopussa Laikapentu oli ihan OMG SQUEEE~<3 ** kun hiiret oli saanut siipeensä ja pahasti. :D Ihme fiksaatioita.

Vointi on ihan hyvä. Tohtorisetä tuplasi lääkeannoksen ja se on auttanut, kuulemma kaamosaikaan monet ottaa vahvempaa annosta ja sitten kun tulee kesä niin vähempi. Pop. Tj. Kunhan on taas parempi olo niin sama se mulle vaikka söisin pieniä kiviä.

Lauantaina Tiuku tulee. <3 Mennään sen ja sen uuden poikaystävän kanssa Leevin luokse. Tulee niin kivaa. <3 Vanha jengi koossa taas, paitsi se Mika nyt on uusi mutta ehkä se pärjää. Ehkä ei, on vähän kulttuurishokki kyllä ko minä ja Leevi yhtä aikaa. :D Naja.

Jåå. Ei mulla kai muuta. Ei taaskaan mitään tähdellistä, mutta onko mun blogeissa muka koskaan? :D