• Laika

Marjorie's dreaming of horses

Haluisinkohan mä tehdä jotain semmosta työtä jossa seksuaalivähemmistönuoria tuetaan ja rohkaistaan että homous (ja muut suuntaumukset) on ihan okei.

En tiiä. Tuntuu että ei musta ole mihinkään missä pitäisi kantaa vastuuta muista ihmisistä. Hyvä ko ittestäni kannan ja siitäkin huonosti.

Toisaalta tänään viimeksi juuri boytoy sanoi että Thank you. Ja kun kysyin että mistä niin vastasi että for being present. Lämmitti.
Sanoin että my pleasure ja siitä päästiin taas kaksimielisyyksiin jotta humahti. Se on vaan niin helppoa, varsinkin enemmän poikiin suuntautuneen biseksuaalin teinipojan kanssa. :D

Kuulostipas toi namutädiltä. o.O No emmä oo. Tahtois kyllä namia, ostin kaupasta karkkia mutta en tarpeeksi, näemmä. :F

Nyt tulee Käenpesä. <3 Jei.

3 kommenttia

Tui

24.1.2006 20:37

Toisista on helpompi joskus kantaa vastuuta kuin itsestään. Ja kyllä sinä olet varsinainen namu;)

Wilhelmiina

29.1.2006 01:08

Hellou. Tuo sinun käyttämäsi "Jei" tarttui puheeseeni. :D

Miksi et ryhtyisi tekemään vapaaehtoistyötä, jossa nuoria HLBT-ihmisiä tuetaan oman suuntautumisensa hyväksymisessä? Kokemukseni mukaan kaikki vapaaehtoistyö on semmoista, että osallistua voi omien voimien ja halujen mukaan, epäsäännöllisesti tai säännöllisesti, ihan miltä itsestä tuntuu. Ja voisihan se olla tosi mukavaa. Ystäviähän kaikki lopulta tarvitsevat, ja mikä olisi sen parempi harrastus kuin ryhtyä ystäväksi? En usko että niissä (vapaaehtoistyö)piireissä kenellekään lykätään väkisin mitään vastuita, vaan ihan omien voimien mukana mennään.

En tiennyt että sinullakin on blogi, tuolta kirjoitussivuston keskustelusta sen bongasin. En ole muistanut kai lähettää niitä kuvia kesän miitistä, olen aina tosi hajamielinen niiden suhteen. Vieläkö haluaisit että pistän ne meiliisi? Oli muuten tosi kivaa, ehkä pitäisi järkätä pienimuotoinen talvitapaaminen kanssa.

Pärjäilehän,
terveisin Minna

Laika

29.1.2006 16:15

Joo kyllä saa lähettää kuvia. ö.ö Jei. :H Vapaaehtoistyötä, nii. o.- Miksen. o.- Pitää kassoa. :H