1 kommentti

JesseJones

5.11.2009 11:45

Hesarin feministit juoruavat edelleen, että naisen euro on 81 senttiä eniten veroja maksaneiden kansalaisten keskuudessa http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Naiset+h%C3%A4vi%C3%A4v%C3%A4t+edelleen+huipputuloissa+reilusti+miehille/1135250512701 Jakauman ääripään tarkastelu on tärkeää, koska siitä näkyvät erot parhaiten. Joku yhteiskuntatietelijä voisi selvitellä, korreloivatko naisten ja homojen ansiot. Jos katsotaan normaalisti tienaavien homomiesten ansioita niin sieltä varmaan näkyy, että homoja asuu enemmän aluieilla, joilla on korkeampi palkkataso kuin maassa keskimäärin. Lisäksi homot muuttavat useammin kuin heterot (tms.). Siirtokarjalaisista tiedettiin, että he ansaitsivat 10% enemmän kuin alkuperäisväestö, koska muuttoefekti nostaa palkkoja.

Suurimpia ansioita, kuten ansioita aina, selittää verkostoituminen. Verkostossa täytyy olla samanlainen kuin muut tai ainakin olla sen verran sosiaalisia taitoja, että osaa näytellä yhdenmukaista.

Helpoin tapa rikastua on verkostoitua ja puhaltaa muilta verkostoon kuuluvilta rahat. Kysykää vaikka Hannu Kailajärveltä.