• JesseJones

Miljardöörit ovat heteroja

Aiemmin homotutkimuksessa on väitetty, että homot ansaitsevat keskimääräistä enemmän. Kun kyseessä on ensinnäkin yhteiskuntatieteellinen tutkimus niin suhtaudun tutkijoiden laskutaitoon jo heti varauksella. Ja sitten kun on kysymys vielä homotutkimuksesta niin se on erittäin epäluotettavaa.

Jo aiemmin on tiedetty, että Suomen 1000 suurimman veronmaksajan listalla ei kovin montaa homoa loista.

Nyt sitten Gawker on tehnyt demografisen analyysin Forbesin julkistamasta 400 rikkaimman amerikkalaisen listasta. Listalle pääsi miljardin dollarin omaisuudella.

http://gawker.com/5645917/the-forbes-400-a-demographic-breakdown

Listalta löytyy 1 musta, 3 homoa, 4 intialaista, 34 naista ja 30 juutalaista jo 100 rikkaimman joukosta.

7 kommenttia

martin

25.9.2010 21:39

Ei voi olla samaan aikaan intialainen ja amerikkalainen, tietääkseni. Tarkoittanet intialaistaustaista. Minusta outoja luokitteluperusteita: musta???

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

JesseJones

25.9.2010 23:45

Mitä sinä oikein haluat sanoa saivartelemalla asian vierestä?

Minä en vaan usko, että epämääräiset akateemiset tutkimustulokset, joihin ei ole luottamista, tai asian vierestä saivartelut edistävät tasa-arvoa.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

martin

26.9.2010 00:37

Minua ei tutkimustulos kiinnosta pätkääkään. Minusta tutkimuksen tarkoituksena on juuri luokitella. Sitä kritisoin. MUUTEN olen kanssasi täysin samaa mieltä tästä: tämä tutkimus ei edistä tasa-arvoa.
En kuitenkaan ole kanssasi samaa mieltä yhteiskuntatieteellisen tutkimuksen laskutaidosta. Minusta olet vain ennakkoluuloinen. Homotutkimukseen sisältyy tilastointiongelmia - se on totta, mutta se ei tee tutkimusta epäluotettavaksi (nyt saivartelen), vaan tutkimustuloksen.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Torontosta

26.9.2010 03:19

Monta gay miesta/naista on biljonaareja ympari maailman. Kaikenlaiset tutkimukset,surveys, gallups, studies ovat bullshit! Ihmiset jotka tekevat niita niile tilaajille ovat hyvin palkattuja ,mika hyvaan valtio ,yliopisto, sairaala, private laake business, vakuutus yhtio , kaupat ,tavaratalot muut businekset (Nokia,IBM,Fiat,Gucci ) jne. kuluttavat rahaa miljoonia tutkimuksiin. Sitten tuloksista eivat ole tyytyvaisia, eivat ole saaneet tietoa mita halusivat.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

RxCat

27.9.2010 18:04

juudenit vähä listoil

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

JesseJones

30.9.2010 21:36

"MUUTEN olen kanssasi täysin samaa mieltä tästä: tämä tutkimus ei edistä tasa-arvoa. "

Etkä ole. Tutkimus edistää tasa-arvoa, jos homot huomaavat, että puheet heidän hyvätuloisuudestaan lienevät propagandaa, jonka tarkoitus on tuudittaa homot väärään uskoon. Menetelmä on tuttu henkilöstöhallinnosta, jossa valehdellaan "tutkimusten mukaan meidän firmassa henkilöstön asiat ovat paremmin kuin kilpailijalla!".

Sosiologiassa, psykologiassa, taloustieteessä ja lääketieteessä on suuria tieteellisiä ongelmia tutkijoista, jotka eivät osaa laskea tieteenalansa laskuja oikein. Usein se ei ole edes tarkoituskaan. Itsekin olen avustanut väärentämään tuloksia akateemiseen lopputyöhön, jotta ne miellyttäisivät professoria. Usein olen seurannut myös vierestä eri tieteenaloilla (lääketiede, taloustiede) kun tutkimustulosta väärennetään.

Minä olen ollut täällä ainoa, joka on ollut riittävän pätevä kritisoimaan homotutkimusta huonoksi yhteiskuntatieteelliseksi tutkimukseksi ja tilanne näyttää olevan muuttumaton.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

martin

26.10.2010 20:10

Sinä et ole ainoastaan epäpätevä vaan myös kelvoton.
Se, että homojen hyvätuloisuus-propagandan paljastaminen edistäisi tasa-arvoa, ei kerro arvosta mitään. Näin homojen tuudittaminen väärään uskoon ei vaikuta tasa-arvon suhteen suuntaan tai toiseen ollenkaan.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi