• peter

Lähtölaskenta

Loman aikana päätimme muuttaa yhteen. Pari viikkoa sitten sanoin vuokrasopimuksen irti kesäkuun loppuun ja tänään ilmoitin pomolle että muutan Pariisiin. Sen jälkeen teen joko kotoa käsin töitä tai haluaisin firman sanovan minut irti. Jos firma ei halua sanoa minua irti, minun pitää sanoutua irti en saa työttömyysajan tukia enkä erorahaa. Saa nähdä mitä tapahtuu, mutta luulen että tämä menee minun kannaltani huonosti.

Siinäpä asioiden juridinen ja taloudellinen puoli, mikä nyt ei loppujen lopuksi paina juuri missään. Kaikkein suurin asia on tietysti että Me Muutamme Yhteen. Jännittävää.

1 kommentti

peter

20.4.2010 18:41

Luin aikaisempia tekstejä ja huomasin että lukijalle varmasti jää olo, että muuttamista on veivattu ja väännetty eestaas. Se ei ihan pidä paikkaansa - päätös siitä, että jossain vaiheessa muutetaan yhteen tehtiin jo suunnilleen vuosi sitten, mutta laskin aikalailla sen varaan että homma sujuisi enemmän omalla painollaan. Työn loppuminen täällä olisi ollut luonnollinen sauma muuttaa, mutta ei käynytkään niin kuin ounastelin.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi