The days of my life

Näytetään bloggaukset elokuulta 2009.

Rauchfrei

Noniin, nyt taas yritetään lopettaa röökin vetäminen. Viikonloppuna tulossa kaverin häät, joten ajoituksen optimointi ei ehkä osunut ihan kohdalleen. Tällaiselle ei ole kyllä kuin kaksi ajankohtaa: huono ja liian myöhäinen.


Schon wieder ein Dienstag.

Viime viikko meni Shannonissa tehtävien siirtoa valmistellessa. Kolmen kuukauden toimettomuuden jälkeen oli yllättävän hankala päästä sisään tekemiseen. Torstaina kävin syömässä kahden kollegan kanssa ranskalaisvaikutteisessa ravitsemusliikkeessä. Ruoka oli hyvää mutta ilta oli vähän jäykkä, kuten ne työkavereiden kanssa nyt tuppaavat olemaan. Toinen näistä oli ruokarajoitteinen jenkki, joka joi siideriä läpi koko aterian eikä oikein tainnut ymmärtää vouhkaamistani ranskalaisesta keittiöstä. No jaa. Meistä ei taida tulla sydänystäviä.

Viikonloppu oli älyttömän hauska. Mies oli täällä ja työkaveri oli kutsunut meidät kokkareille juhlimaan seitsemättä vuottaan avioliiton suhteellisen tyynessä satamassa. Yhteensä meitä oli yhdeksän, ja sillä kokoonpanolla saatiin kasaan kahdeksan eri kansallisuutta. Aika hyvin.

Tänään lounastan sedän kanssa. Mies äkkäsi läheltä Kölniä Mercedeksen perjantaina, joka kiinnosti niin paljon että lensi tänä aamuna ostamaan sen pois roikkumasta. Mikäs siinä. Käydään syömässä, ostamassa sedälle TomTom ja nähdään varmaan taas seuraavana vuonna. Toivottavasti.

Nyt pitää taas rueta opettelemaan ranskaa. Opettaja oli lomalla eikä paussi tehnyt hyvää.