• peter

Juchei

Tämä on todella jännittävää - firmassa pannaan väkeä pihalle ja minä istun täällä edelleen tekemättä paljoakaan. Ehkä minut on unohdettu?

No, tehtävät näyttävät taas lisääntyvän ja aurinko paistaa, joten tästä ehkä selvitään. Toimettomuutta vain kesti niin kauan että aivoni tuntuivat kutistuvan eikä mikään enää kiinnostanut - onneksi mies ei suonut eikä suo täyttä passivoitumista. Oikeastaan mies ei suo minkäänlaista passivoitumista, mistä hänelle suuri kiitos :)

Aloitin blogin kirjoittamisen innolla, mutta sitten aloin miettiä kuinka henkilökohtaista tekstiä voin tänne laittaa. Ehkä tämä on vainoharhaisuutta, mutta silti... pienellä vaivalla persoonani ja blogini saa yhdistettyä. En usko kenenkään kiinnostuvan persoonastani moisen vaivan verran, mutta mahdollista se on silti.

Ich hätte nicht gedacht, dass ich Finnisch schreiben so schwer empfinden würde. Verrückt.

5 kommenttia

mopsi22

21.7.2009 16:00

Juu, se käy yllättävän helposti, siis toisen tunnistaminen, varsinkin pidemmän bloggausuran ajalta. Vaikka ajattelisi yhtä tiettyä viestiä kirjoittaessaan olevansa suhteellisen yleisellä tasolla puhuva, niin parin vuoden viesteistä saa kyllä jo sangen kattavan tietomäärän.

Se, kuka jaksaa aikaansa selvittelyyn käyttää, onkin sitten toinen asia :)

peter

21.7.2009 17:04

Hyvä ystäväni tuulettaa tunteitaan suht värikkäin sanakääntein omassa blogissaan, ja miehensä sukulaiset äkkäsivät tämän. Hommasta syntyi aika hyvä riita ja nykyinen tilanne on kai vähän kylmän sodan tapainen... Asia ei kyllä tunnu ystävääni häiritsevän, joten ehkä hän odotti kanavansa paljastumista ja sitä että sai puhua suunsa puhtaaksi. Nykyään hän näyttää välillä kirjoittavan tietäen, että terveiset menevät varmasti samana iltana perille. Voi blogia tietysti niinkin käyttää.

Torontosta

22.7.2009 03:40

petr...Onko hanen bloginsa taalla gay osastolla? Mina voisin puhua taalla vaikka mita omasta tilastani, kukaan ei minua tunne Suomessa, se on turvallista ( I hope) Ystavasi oppi kayttamaan tata hyodykseen.

peter

22.7.2009 11:43

Hänen blogiaan ei löydy täältä.

martin

23.7.2009 00:02

Na also...schwer ist es auch mich gefallen nachdem ich zurückkam ... also in meinem Fall wieder Schwedisch und Finnisch zu schreiben und zu reden.