tästä se alkaa

Näytetään bloggaukset huhtikuulta 2012.

tänäänn koitti se päivä.

Tänään sai äitini "vihdoin" tietää että hänen tyttärensä ei olekkaan hetero niinkuin on luultu. Asiaa en tosin itse pystynyt kertomaan joten asian hoiti ystäväni joka itse lesbo ja naimisissa, äitini ihaili kysesen henkilön häitä joten kun he samassa paikassa ovat töissä niin tämä ystävä jutteli ns. hienovaraisesti asiasta. Kävikin ilmi että äitini oli aavistellut asioita ja ei ollut moksiskaan. Oli vain kysellyt työkaveritla kuinka sitä oikein lesboksi tullaan ja miten kaikki käy.

Joten nyt on se suurin kivi pudonnut sydämmeltä kun tiedän että kyllä se äiti hyväksyi asiat ja että pelko olikin vain suurempi mitä aihe antoi myöden.


alkua

tässä jo jonkin aikaa on tullut pohditua että miten sitä pystyis olee avoin, ja että ei pelkäis vanhemien tai muiden ihmisten reaktioita kun saisivat tietää että heidän tytär ei olekkaan niinkuin kaikki muut (oletetusti) vaan n jotain aivan muuta.

Miten asiasta kertoisin? äidille joka on jyrkkä kaikkeen tällaiseen. pelottavaa.

Jotkut jo tietää että miestä ei ole eikä tule. osa ottanut hyvin osa laittanut välit poikki. Tällaistako tämä on? miksei vähemmistöjä voida hyväksyä niinkuin perus heteroitaki? mitä väliä sillä on pitääkö naisista vai miehistä.

tämä tässä suurin pohdinnan aihe miten tulla ulos ja elää normaalisti pelkäämättä ihmisten reaktioita..