tästä se alkaa

Näytetään bloggaukset joulukuulta 2012.

taas se aika vuodesta

niin nyt se joulu on. mutta miksi jouluna olla yksin? siihen ei kai kukaan osaa vastat. mutta joulumieltä varmasti kaikilta löytyy.. itse vietin jouluni töissä, sain sentään joulumielen tuoda jollekin.. mielelläni töissä olen joulun sillä silloin ei tarvitse olla yksin, vaikka muina päivinä olisinkin yksin niin jouluna sitä kaipaa ihmisiä ympärille.. viis siitä ruuasta ja lahjoista kunhan vain saisi joulunsa jakaa toisen kanssa.

liian monikin on lahjojen ja sen ruuan perään... paras lahja jonka sain tänävuona oli se kun sain olla oma itseni ei tarvinut salata mitään. en ole minään jouluna saanut yhtään lahjaa enkä ole kaivannut olen sentään 21vuotta ilman selviny.

mutta se että sai tehdä kotiinsa pienen joulun sen että joulu tuoksui ja kuului oli ihanaa.

itse en mitenkään ole uskovainen vaan ihan normaali ateisti mutta jotenkin joulu kolahtaa sydänmeen vaikka en usko jumalaan tai jeesukseen ehkä se on se rakkaus joka jouluna henkää.

Joulun paras pakkaus.
Rauha sekä rakkaus.
Hyvää joulua!

tahdonkin kaikille toivottaa oikein hyvää joulua..
ja pitäkää huolta toisistanne ehkä mullaki ens jouluna se oma muru


:D

huh huh siit onki pitkä aika ku viimeks tänne rustannu jotai... joulu tulossa ja sil viisii ja ulkona pirun kylmä. noh ei se menoa haittaa :)

tullu täs mietittyy et mikä siin mahtaa olla ku kaikki joihin oon ihastunu tai jotai nii on toukokuus syntyneet toukokuussa. ihme sattumaa..

mutta itse asiaan oon vihdoinki päässy pikku hiljaa erkanemaan tästä varatusta naikkosesta :) hyvä niin sillä siit ei olis tullu mitään..

mutta olen tavannu mailman ihanimman ihmisen eli vois niinku sanoa et batman on ihastunu... samaisen ihmisen kans on tavattu sattumal 2 eri paikas ja nyt sit vähän lähenytty.. voe voe toivotaa etten liikaa herättelis toivet mut kuiteski :)