• heisku

taas se aika vuodesta

niin nyt se joulu on. mutta miksi jouluna olla yksin? siihen ei kai kukaan osaa vastat. mutta joulumieltä varmasti kaikilta löytyy.. itse vietin jouluni töissä, sain sentään joulumielen tuoda jollekin.. mielelläni töissä olen joulun sillä silloin ei tarvitse olla yksin, vaikka muina päivinä olisinkin yksin niin jouluna sitä kaipaa ihmisiä ympärille.. viis siitä ruuasta ja lahjoista kunhan vain saisi joulunsa jakaa toisen kanssa.

liian monikin on lahjojen ja sen ruuan perään... paras lahja jonka sain tänävuona oli se kun sain olla oma itseni ei tarvinut salata mitään. en ole minään jouluna saanut yhtään lahjaa enkä ole kaivannut olen sentään 21vuotta ilman selviny.

mutta se että sai tehdä kotiinsa pienen joulun sen että joulu tuoksui ja kuului oli ihanaa.

itse en mitenkään ole uskovainen vaan ihan normaali ateisti mutta jotenkin joulu kolahtaa sydänmeen vaikka en usko jumalaan tai jeesukseen ehkä se on se rakkaus joka jouluna henkää.

Joulun paras pakkaus.
Rauha sekä rakkaus.
Hyvää joulua!

tahdonkin kaikille toivottaa oikein hyvää joulua..
ja pitäkää huolta toisistanne ehkä mullaki ens jouluna se oma muru

5 kommenttia

martin

25.12.2012 00:22

Kiitos, hyvää joulua!

martin

25.12.2012 00:25

Rakkaus on Kristus.

martin

25.12.2012 00:25

Rauha on Kristus.

Torontosta

25.12.2012 02:43

"itse vietin jouluni töissä, sain sentään joulumielen tuoda jollekin" Hyva sinulle heisku hyva mies, teilla Suomessa on Joulu paalla aattona,meilla atlantin takana se on tavallinen business paiva. Joulupaiva on seuraava ja isoimmat kaupat ovat suljettu. Kulmakaupat on auki 24/7. Me molemmat emme ostaneet lahjoja vuosiin kaikkea on. Hieno elegand kalkkuna illallinen on ainoa mita haluamme.
Oletko" kaapissa"? Oliko sinulla vaikeata ennen sukulaisissa olla omasi?

heisku

25.12.2012 11:11

torontosta en ole mies vaan nainen :D ja ei en ole enää kaapissa. ja juu kyllä pidin aina enne "peite"roolia että olen jotain muuta kjuin olen niin sukulaisten kuin muidenkin nähden mutta en vain enää.... ja kun sain joulumiuelen jollekkin tuoda niin ei en ole missään kauopassa töissä vaan ihan hoitajan aettä sitä kautta :D