• hessefan

Taas täällä

Morjensta kaikki! Muistin tosa kesällä, että mulla on tämäkin blogi olemassa. On kyllä tää sivusto paljon muuttunut, vaikken oo tätä vielä paljon ehtiny tutkia.
Yhdeksättä vuotta kuntoutustuella nyt ja saman miehen kanssa yhdessä edelleen. En ole muutamaan vuoteen ollut paikallisen Setan jäsen. Heterona en itseäni edelleenkään pidä, mutta olen monogaaminen, joten lähinnä tulee vaan eri mestoissa "bongattua" mukavia ja söpöjä naisia ja kaveripohjalta. Arkeni pyörii huushollaamisen (olen jopa innostunut kokkaamisesta), Työväenopiston ja Kansalaisopiston kurssien parissa, toimintakeskuksessa ja kohtaamispaikassa. Mt-yhdistyksessä en nykyisin enää käy, vaikka osallistuinkin kesällä tokaa kertaa kotikaupunkini Mad Prideille. Museokorttilaisena tulee käytyä tsekkaamassa kaikki mahdolliset kotikaupungin taidemuseoiden (3 kpl) näyttelyt ja eri alojen museot. Viime vuonna museokäyntejä mulla oli 15 kpl ja jo nyt tiedän, että käyntejä on tänä vuonna enemmän.
Tsemiä syksyyn. Ps. Vinokino jäi tänä vuonna väliin. Olen käynyt k.o leffafestareilla 3 tai 4 kertaa. Lopuksi listaa.
Uusimmat ostamani levyt: Kristiina Halkolan kokoelma ja Jukka Kuoppamäen tuplakokoelma (1976-1978). Tilaamani lehti nyt: Kulttuurivihkot. Viimeksi lukemani kirja: Ilkka Taipaleen muistelmat. Viimeksi näkemäni leffa: Iloisia aikoja Mielensäpahoittaja.
Erityisen hot: Marilyn Monroe tai parikymppisenä ihastelemani kirjakaupan libristi (nainen)
Miehistä hot: Kevin Kline tai Panu Mikkola (Uuden Päivän Lauri Kallio)
Tämä vuosi on ollut *kopkop* psyykeen osalta hyvin seesteinen ja tasainen, vaikka itkuherkkyys onkin ollut masislääkkeen vähennyksen jälkeen suurempi. Mutta sekamuotoiset jaksot ovat lieventyneet k,o vähennyksen ansiosta huomattavasti.
Myös libido on hetkittäin herännyt eloon.
Pääasiallisesti olen kuitenkin lukenut, kirjoittanut, värittänyt ja kuunnellut musaa ja kattonu tv-ohjelmia yms.

Teetä (pitäis maistaa asap)
Teetä (pitäis maistaa asap)

Kirjoitettaessa soi ei mitään

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.