• hessefan

Kesästä syksyyn 2019 ja itsen esittelyä

Peace folks!
Peace folks!

Heips taas! No, tulihan se kesämania sittenkin ja tuli pistäydyttyä kampaajalla hetken mielijohteesta, joten mulla on nyt polkkatukka, ennen oli sellainen kaikki hiukset yhtä pitkiä-hevifleda.
Olin koko kesän kotikaupungissani paria päiväreissua lukuunottamatta ja nekin ihan lähelle. Oli ihanaa hellettä ja kävin markkinoilla, kulttuuritapahtumissa jne. Olen nyt vuodessa laihtunut 8 kg kokkaamalla ite ja syömällä keskittyneesti ruokapöydän ääressä. Saman miehen kanssa olen edelleen. Olen muuten havainnut, että taidan olla demiseksuaali, koska ei mulla ole syvempiä seksuaalisia/romanttisia tunteita muita kohtaan kuin häntä.
Turku Prideen en osallistunut tänäkään vuonna, enkä nyt myöskään Vinokinoon.
Yksin ollessa aika aseksuaalinen meininki nyt.
Kiinnostuksenkohteeni ovat nyt syksyllä/alkutalvesta mm. Big Brother Suomi 2019, englannin opistokurssi, nuortenromaanit jne. Huolenaiheena läheisten ja vähän omakin terveys.
Mutta ihan mukavasti nyt menee, tosin en kyl tykkää kun tulee täys talvi ja liukasta. Ois vaan kesä koko ajan, siitä tykkäisin. Kaikki spontaani tekeminen menee pois, kun talvikeleillä pitää miettiä reittejä eri mestoihin vaikeusasteen kannalta (kun on toi liikuntarajoitteisuus, vaikka kyl itte kävelen, mutta en yhtä varmasti kuin keskivertotyyppi). Itse asiassa jos silleen ajattelee, niin kuulun kyl tosi moneen vähemmistöön. Olen neljääkymppiä lähestyvä Hum.kand, joka osaa viittä kieltä, on bi-henkinen, liikuntarajoitteinen, mielenterveyskuntoutuja, harrastajamaalari,runoilija/kirjoittaja, soitan pianoa ja koskettimia kotitarpeiksi eli suht ok, lisäksi omaan uskonnollisen vakaumuksen eli olen liberaali kristitty (mutta viihdyn myös herätysliikkeiden riennoissa harvakseltaan). Nykyisin myös kokkaan mielelläni pataruokia, ratkon sanaristikoita ja sudokujakin. Ja väritän värityskirjoja (lasten ja aikuisten), ja intohimojani ovat leffavisaharrastuksen lisäksi mm. Disney-hahmot, kotimaiset ysäritv-sarjat ja teelaadut.

Kirjoitettaessa soi -

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.