Schlagerin saldoja

Edellinen

Luoja varjelkoon!

Olemme saaneet miettiä oikeusturvaamme. Mitä me voimme tälle väki- ja ilkivallalle? Pride-kulkuetta kohtaan hyökättiin, ja nyt HeSetan toimistoa vandalisoitiin. Eikä tässä vielä kaikki, sillä kd-politiikot Päivi Räsänen ja Asmo Maanselkä ovat kommentoineet varsin mielenkiintoisesti asioita.

Eikö kristillisiä yhtään omatunto kolkuta? Luulisi lähimmäisenrakkauden riittävän. Luoja varjelkoon näitä ihmisiä!

Mistä sitten homoviha oikein on lähtöisin? Olisikin hyvä saada tähän vastaus.

t. Schlager


Pamautus vuosien jälkeen

Rakas blogi ja rakkaat lukijat,

päätin tehdä tänne paluuta. Olen ahkera bloggaaja muualla ja maailmani on hiukan muuttunut. Ei, parisuhde- ja seksikokemuslukumäärä ei ole muuttunut, mutta muu elämänkokemukseni on. Opintohistoriakin on saanut lisäystä ja tutkintoa odottelen.

Ehkäpä viimeinkin haaveetkin alkavat käydä toteen. :) Tai sitten eivät. Elämä on äkkiarvaamatonta.

t. SchlagerMelkein unohdin sinutkin...

Rakas blogi,

pyydän sinulta taas anteeksi laminlyömistäsi. Se ei ole ollut tarkoitus missään tapauksessa.

Olen tässä harrastanut opiskeluja, enemmän jos vähemmänkin. Samoin harrasteisiini ovat kuuluneet hiuksieni harmaantuminen ja siitä kiitos kuuluu epäonniselle yhdistystoiminnalle.

Ai niin, olen muuten ollut humalassakin kerran, itse asiassa se tapahtui viime viikonloppuna. Jouduin juomaan hiukan nopeampaan tahtiin paria siideriä, koska ne oikeasti olivat pahoja. (Eräs sateenkaareen viittaava merkki... ;))

Ja mitä vielä: olen laihtunut. En ole juossut vaa'alla, mutta vatsani on pienentynyt hurjasti ja vanhat vaatteet ovat taas mahtuneet päälleni.

Rakkain terveisin, SchlagerPäänsärky

Rakas lukijani,

mitä sanot, kun olet vastuussa organisaatiosta (yhdistys) ja joku menee sooloilemaan siellä? Siitä tulee päänsärky.

Sain muutakin päänsärkypostia. Mutta siitä enemmän päänsärkyni laannuttua...

t:Schlager


Pieleen meni

Kyse on siis perheenlisäyksestä. Sitä ei tullutkaan. Mutta tulen kyllä sanomaan mielipiteitäni enemmän jatkossa tästäkin asiasta.

Sain muuten hullun idean: aion kirjoittaa kirjan. Vihjaan vain sen, että kyse on kaunokirjallisesta teoksesta. Aihepiireiltään teos käsittelee elämän eri asioita, homoseksuaalisuuskin tulee saamaan ison osan.

Ystävyydellä,

Schlager :)


Hyviä uutisia!

Hyvät herrat ja naiset,

olen tilanteessa, jossa yksi paperisota on päättynyt. Olen siitä erityisen iloinen. Yksi ovi on tullut avatuksi. Ehkäpä kohta tulee toinenkin...

Odotan myös perheenlisäystä uusien lemmikkien puolelta. Toivottavasti kaikki menee niin kuin olen suunnitellut.

t:Schlager


Valoa näkyvissä?

Hei rakkaat lukijat,

nyt olen siinä pisteessä, että olen onnistunut saamaan muutaman riidanpoikasen sovittua. On jotenkin vaan niin paljon helpompaa, kun ei tarvitse riidellä jatkuvasti. Tosin joillakin tuntuu olevan elämäntehtävänä saada olla riidoissa jonkun kanssa tai sitten hallita muiden elämää. Ja tätähän ei tunnetusti saisi sanoa ääneen.

Tällä hetkellä tarkoitukseni olisi alkaa järjestellä opintojani parempaan suuntaan. Saapa nähdä, tuleeko siitä tälläkään kerralla yhtään mitään. Yritän olla optimisti...

Rakkaudella, Schlager


Tappeluja ja anteeksipyyntöjä

Rakkaat lukijat,

olen ollut vellovassa päänsäryssä muutaman päivän. Minua on humautettu moninlaisilla syytöksillä. Se tunnetusti kuluttaa.

Hiukan alkoi helpottaa, kun yksi ihminen tuli ja pyysi anteeksi minulta. Tiedän, että olen aika terävästi kirjoittava, mutta hyökkään asioita vastaan. En siis ihmisiä...

Muutenkin olen ollut huolissani yhdestä läheisestäni. No, tilanne alkaa rauhoittua onneksi. Ai niin, voisin alkaa kohta akvaarioiden siivoamisen...

Mietinpä, miksei kukaan kommentoi näitä ikinä. Ilmeisesti nämä juttuni ovat vain tylsiä. No minua on pidetty tylsänä aika useinkin.

t:Schlager

Edellinen