• Schlager

Luoja varjelkoon!

Olemme saaneet miettiä oikeusturvaamme. Mitä me voimme tälle väki- ja ilkivallalle? Pride-kulkuetta kohtaan hyökättiin, ja nyt HeSetan toimistoa vandalisoitiin. Eikä tässä vielä kaikki, sillä kd-politiikot Päivi Räsänen ja Asmo Maanselkä ovat kommentoineet varsin mielenkiintoisesti asioita.

Eikö kristillisiä yhtään omatunto kolkuta? Luulisi lähimmäisenrakkauden riittävän. Luoja varjelkoon näitä ihmisiä!

Mistä sitten homoviha oikein on lähtöisin? Olisikin hyvä saada tähän vastaus.

t. Schlager

6 kommenttia

smo

9.7.2010 19:13

Ei Suomen Kansallissosial... ei kun Kristillisdemokraattisen puolueen kansanedustajat mitään häpeä. Lietsovat sotaa ja taistelua seksuaalivähemmistöjä vastaan vaan...

martin

9.7.2010 20:08

Omat ongelmat identiteetin kohdalla ulkoistetaan... sanoisin suurelta osin lähtökohdaksi homovihalle.

Schlager

9.7.2010 22:02

Onko tosiaan niin, että moni vihaa homoja siksi, että haluaisi olla homo, mutta ei voi olla?

Dragon-85

9.7.2010 23:06

Smo, eikö ole hieman ala-arvoista verrata kristillisdemokraatteja kansallissosialisteihin? Joku oikea natsi voisi moisesta yhteenvedosta loukkaantua. ;)

martin

10.7.2010 01:39

En ihan sanoisi noin. Lähinnä tarkoitan, että näissä ihmisissä on homoutta, joka ulkoistetaan. Minusta kukaan ei ole 100 % homo tai hetero. Monet heterot eivät siedä itsessään homotuntemuksia tai sellaisiksi kokemiaan. Jos on sinut oman identiteettinsä kanssa, ei ole mitään tarvetta homovihalle - homous ei uhkaa.

smo

10.7.2010 07:33

Matkan varrella on tullut kohdattua pari sellaista tapausta, jotka nuorempana olivat hyvinkin homofobisia puheissaan. Jos jossain oli viittauksia homoseksuaalisuuteen, niin varmaa oli, että jonkinlainen palopuhe tuli siitä, mikä olisi iskemään tulevan homon kohtalo yms. Niihin aikoihin omakin identiteettini oli vielä kovin hakusessa, ja kaapin suojassa. Toistakymmentä vuotta myöhemmin törmäsin toiseen näistä Annankadun Mamassa ja juttelinkin näistä asioista. Sain ihan suoran vastauksen, että hän oli rähinällään peittänyt omia outoja ajatuksiaan muilta ja yrittänyt peittää niitä itseltäänkin. Toiseen törmäsin pari vuotta sitten pridessa, poikaystävänsä kanssa.

Dragon: Juuri tuosta syystä nielaisin sanani takaisin... ;) Olisikohan Kristillisdemokraateille sopivampi nimi "Kristillispopulistit".