• audinkopoika

Kahakkaa ja DTM iltaa

Lauantai-ilta edessä, miettii mihin tänään suuntaisi.

Eilen oli kiva ilta..tuli kierrettyä useita paikkoja. Karaokebaari Populus Kaliossa oli ihan piristävä kokemus.
Joskin ei ollut piristävä kokemus siellä yksi iso tappelun rysäys. Pöydät kaatuivat kuten myös miehet..välillä ainakin neljä miestä makas lattialla..rikkinäisten tuoppien seassa.
Minä ja ystäväni seurasimme kiltisti tapahtumaa visusti sivummalla. Ihme ettei kukaan loukkantunut, onneksi tarjoilijat ja portsarit osasivat tehdä työnsä. Häiriköt poistettiin.

Niin pongasin yhen söpön sieltä matkaani..menimme DTM:n viettämään loppuiltaa ja yötä.
Onneks saimme yöllä klo 4 aikoihin kivasti vielä taxin..
Lauantaipäivä menikin lepäillessä ja söpöä muistellen. Pitäisi ehkä nähdä hänet tänäänkin..saapa nähdä..ehkä DTM kutsuu tänäänkin. 1,5€ siudukat ja kalja kiehtoo..15v kunniaksi hinta alennettu..sunnuntaina jopa 1 euroon.

Nyt tarvii alkaa ottamaan yhteyksiä, jospa soittais eiliselle söpölle ensimmäisenä..jostain syystä hän halus antaa numeronsa miulle...Ehkä odottaa uutta "sessioita" kanssani ;)

3 kommenttia

Dragon-85

14.10.2007 12:31

Eikös ne DTM:n euron tuopit sunnuntaisin ole ihan vakio? :)
Sä taidat muuten olla melkoinen bilehirmu. Itseltäni ei luonnistuisi kahtena iltana peräkkäin - enkä koskaan ole edes krapulassa. :D

audinkopoika

14.10.2007 13:15

Riippuu tietenkin paljonko juo, en minäkään monena iltana pysty ottamaan jos oon paljon siemaillu alkoholii edellisenä iltana. Juo vähän ja säästeliäästi..niin jaksaa seuraavana päivänäkin ;) Miul kyl on olluna krapulaa joskus, mut ikuna en oo krapulaa parantanut uudelleen juomisella.

Vermillion

15.10.2007 08:16

uuuuuh hot action... :P