• audinkopoika

Miksi hönössä ajetaan?

Viikonloppu onnellisesti ohi. Oli sillai piristävä, nautti vkl riennoista. Oli kivaa seuraa jossa viihtyi.

Luin vasta illalla uutisia netistä ja lehistä. Alko ihan hirvittää miten paljon vkl oli rattijuoppoja eri kolareissa ja vie nuoria. Kuoleman viikate vei muutaman mennessään ja vakavasti loukkaantuneita oli lukuisia.
Mikä meitä oikein riivaa? Miksi mennä hönös (humalas) ajaan? Tekeekö seura sen? Tarvii kavereille näyttää, et nyt mennään eikä meinata...
Tulin oikein surulliseksi kun niin monen nuoren kohtalo oli noissa kolareissa kyseessä.
Pakko sanoa, et kaikki ei ollut nuoria, myös vanhemmat syyllistyvät samaan.

Itse en mene rattiin jos olen ottanut, toivottavasti en myöskään jatkossa, enkä myöskään ole rattijuopon kyydissä ikuna.
Nautitaan bileissä, kotona ja ravinteleis se alkoholi ja turvaudutaan julkisiin liikennevälineisiin, jalkoihin tai taxiin jos pussissa on vie jotakin jäljellä?
Eikös joo?

2 kommenttia

Lellu

15.10.2007 10:35

minä odottelin jotain kerrontaa siitä pojasta, johon tutustuit... vastasko ees puhelimeen?

mua kans hirvittää noi rattijuopot! niitäkin taitaa olla kahdenlaisia, juuri kortin saaneet teinit, joiden pitää näyttää ja sitten ne projuopot, vanhat äijät ja ämmät jotka ei enää jaksa mistään välittää...

kesällä meitin perään ajoi liikennevaloissa eräs miekkonen, joka oli niin tokkurassa, ettei saanut autoonsakaan enää käyntiin kun yritti karata paikalta. kaverina sillä oli kyydissä miekkonen, joka veti kirkasta suoraan pullosta. kuski itse ei puhaltanut yli sallitun rajan, vaan polliisisedät vei sen verikokeisiin, josta paljastui melkoinen määrä erilaisia kipu ja rauhoittavia lääkkeitä. oltiin puolison kanssa ihan tyytyväisiä että se törmäs meihin (kun mitään vakavaa ei käynyt) ja saatiin se siksi päivää pois liikenteestä, eikä se törmännyt vaikkapa vaunuja työntävään mammaan.

sleepygay

15.10.2007 15:07

Jotenkin tuntuu siltä, että nykyään ei enää välitetä mistään. Rattijuoppoja on liikkeellä ihan liikaa. Väkivaltaa on kauheasti. Suurinta viihdettä on nöyryyttää ihmisiä julkisesti. Ketään ei enää kunnioiteta.

Ihmishenki on halpa.

Lapset ja nuoret voivat henkisesti pahoin. Ryyppääminen aloitetaan jo ala-asteella. Viikonloput vietetään viinapullo kourassa.